مهدی طاهری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا تصریح کرد: متخلفان در این حوزه پس از شناسایی، جهت برخورد قانونی و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی استان معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه چرای غیرمجاز دام در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست ممنوع است، تصریح کرد: با توجه به قوانین حوزه محیط زیست، ورود و چرای غیرمجاز هرگونه دام در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست ممنوع و جرم تلقی می شود.
طاهری ادامه داد: ورود دامهای غیرمجاز برای مصرف علوفه در مناطق حفاظت شده لطمات سنگینی به پیکره منطقه وارد می کند و مردم محلی حاشیه مناطق تحت مدیریت متضرر خواهند شد چرا که انجام این مساله منجر به افزایش فرسایش مرتع، نابودی پوشش گیاهی و مهمتر از همه، انتقال بیماری از دام های اهلی به حیات وحش می شود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین اظهار کرد: چرای زود هنگام در اوایل فروردین ماه که برف برروی زمین دیده میشود در کوهپایهها صورت می گیرد و چرای دیر هنگام در پاییز که دام دیر از مرتع خارج میشود، به عبارتی زمین فرصت زایش ندارد و بدین جهت بیشتر گیاهان مرغوب علوفهای در آستانه انقراض و یا از بین می روند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین خاطرنشان کرد: از دامداران مناطق مختلف استان درخواست داریم تا قبل از اعمال قانون، با رعایت حدود چرا از انتقال دامهای خود به سایر نقاط خودداری کنند چرا که در صورت انجام این کار از سوی ماموران یگان حفاظت محیط زیست بدون هیچ اغماضی شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می شوند.
نظر شما