امین جوادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: نظارتهای بهداشتی از ۱۹ اسفندماه جاری تا ۲۲ فروردین ماه سال آینده و در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، به صورت تشدیدی خواهد بود و بازدیدهای میدانی به صورت روزانه از ساعت ۸ تا ۲۰ از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی صورت می پذیرد.
وی ادامه داد: نظارت بر فعالیت و بهداشت کشتارگاه های استان که به طور معمول از شب تا صبح فعالیت دارند نیز به صورت شبانه روزی انجام می شود تا گوشت با کیفت به دست مردم برسد.
جوادی با بیان اینکه نظارت ها در تامین سلامت، حتی در زمان بارگیری و حمل فرآورده های خام دامی از ناوگان نیز انجام می پذیرد، خاطرنشان کرد: اگر مشکلی در دما و شرایط بهداشتی فرآورده باشد، برخورد و در مواردی هم منجر به پلمب واحد صنفی خواهد شد تا جایی که طی یک هفته اخیر نیز یک واحد متخلف عرضه فرآورده های خام دامی در قزوین پلمب شد.
این مسوول با اشاره به اینکه بازدید کارشناسان دامپزشکی براساس شیوه نامه و یا آیین نامه های اجرایی نظارت بهداشتی انجام می شود، افزود: بر همین اساس نیز بازدیدهای میدانی از سوی این اداره صورت می پذیرد.
به گفته وی، شهروندان قزوینی می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را جهت رسیدگی و پیگیری به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
معاون سلامت دامپزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: شهروندان همچنین در خرید گوشت های قرمز بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و در صورت خرید فرآورده های مرغی، به کد بهداشتی آنها توجه ویژه ای داشته باشند.
نظر شما