خروجی جشنواره رسانه و عدالت پیشگیری از وقوع جرم باشد

کرمان- ایرنا- مدیرکل امور استان‌های قوه قضاییه و سازمان‌های تابعه با اشاره به اینکه امروز جشنواره رسانه و عدالت به هدف غایی خود که اثربخشی است تا حد زیادی رسیده، گفت: خروجی جشنواره رسانه و عدالت باید پیشگیری از وقوع جرم و جلب رضایتمندی عمومی باشد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، یدالله موحد روز یکشنبه در آیین تجلیل از هیات داوران و عوامل اجرایی برگزاری اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه و عدالت استان افزود: بایستی ببینیم برگزاری این جشنواره در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش ورودی پرونده ها موثر بوده است یا خیر و چه میزان منجر به جلب رضایت عمومی و رضایتمندی مردم از دستگاه قضایی شده است تا در این مسیر گام برداریم.

وی ادامه داد: جشنواره رسانه و عدالت از ابداعات دادگستری کل استان کرمان بود اما کم کم استان های دیگر نیز از تعامل رسانه ها و دستگاه عدلیه استقبال کردند و هم اکنون این جشنواره جایگاه خود را در ستاد مرکزی قوه قضاییه پیدا کرده است.

اطلاع‌رسانی سیاست اولویت‌دار دستگاه قضایی

مدیرکل امور استان‌های قوه قضاییه گفت: از آنجاکه اطلاع‌رسانی از سیاست های اولویت دار دستگاه قضایی و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز است قوه قضاییه آنچنان که شایسته است اطلاع‌رسانی را انجام نمی‌دهد و رهبر معظم انقلاب نیز به این موضوع اشاره کرده بودند که قوه قضاییه چهره رسانه‌ای خود را به خوبی نشان نمی‌دهد.

ارتباط سازنده دستگاه قضایی و رسانه‌ها

رییس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست از حمایت‌های رییس قوه قضاییه در هرچه باشکوه برگزار شدن جشنواره رسانه و عدالت قدردانی کرد و گفت: رییس قوه قضاییه با ارسال پیام به آیین اختتامیه این جشنواره نقش بسزایی در ارتقای سطح این جشنواره داشت.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی افزود: یکی از اهداف برگزاری جشنواره رسانه و عدالت ارتباط سازنده دستگاه قضایی و رسانه ها است و با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب لازم بود دستگاه قضایی و رسانه‌ها ارتباط متقابل بیشتر و بهتری با یکدیگر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه قوه قضاییه بتواند با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، اقدامات و عملکرد خود را به گوش عموم مردم برساند، موجب امیدآفرینی در جامعه می‌شود و این خود در نهایت به خنثی شدن تبلیغات مسموم و کذب رسانه‌های بیگانه منجر خواهد شد.

رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: سعی بر آن شد نظراتی که اصحاب رسانه در بهبود برگزاری این جشنواره ارائه دادند لحاظ شود و در نهایت به اذعان بسیاری از حاضران و مسئولان عالی قوه قضاییه حاضر در جلسه، طراز جشنواره رسانه و عدالت از سطح استانی بالاتر و در حد یک جشنواره ملی بود.

وی افزود: هرچند با همکاری و هماهنگی عوامل برگزاری مراسم، این جشنواره به شکل فاخر و ارزشمند برگزار شد اما این جشنواره نقاط ضعفی نیز داشت، دبیرخانه جشنواره رسانه و عدالت آماده پذیرش انتقادها، پیشنهادها و نظر رسانه‌ها و اهل فن است تا بتواند در جشنواره‌های بعدی پس از شناسایی نقاط و ضعف، این جشنواره را به حد کمال برساند.

حمیدی گفت: بیش از ۱۰۵ رسانه از جنوب و شمال کرمان و حتی شهرهای کوچک استان در جشنواره رسانه و عدالت شرکت کردند و بیش از ۱۵ هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha