به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این نهاد بینالمللی یکشنبه شب در گزارشی با بر این که این اقدام رژیم صهیونیستی ناقض قوانین بشردوستانه بینالمللی است، افزود که این رژیم از اجرای حکم دیوان بینالمللی دادگستری برای تقویت کمکها به غزه جلوگیری کرده و مسئولیت حقوقی خود برای حفاظت از مناطق اشغالی را اجرا نمیکند.
«سالی آبی خلیل» مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در آکسفام اظهار کرد: حکم دیوان بینالمللی دادگستری باید شوکی به سران اسرائیل وارد میکرد و آنها باید رویکرد خود را تغییر میدادند اما از زمان صدور این حکم شرایط در غزه عملا بدتر شده است.
وی افزود: مقامهای اسرائیل نه تنها تلاشهای امدادی بینالمللی را تسهیل نکردهاند اما فعالانه از آن ممانعت میکنند. ما معتقدیم که اسرائیل تدابیر لازم برای جلوگیری از نسلکشی را اتخاذ نمیکند.
آکسفام میگوید که بازرسیهای «غیرقابل توجیه» باعث شده که کامیونهای حامل کمک به غزه در صفهایی گرفتار شوند که بطور میانگین ۲۰ روز ادامه دارد.
این نهاد با اعلام اینکه حدود ۱.۷ میلیون فلسطینی معادل ۷۵ درصد جمعیت غزه در خطر قحطی هستند، گفت: شرایطی که در غزه مشاهده کردیم فراتر از فاجعه است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
وزارت بهداشت غزه یکشنبه در یکصد و شصت و سومین روز از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اعلام کرد که شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به منطقه نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به ۳۱ هزار و ۶۴۵ نفر افزایش یافته است.
وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را ۷۳ هزار و ۶۷۶ تن اعلام کرد.
نظر شما