به گزارش ایرنا، امروزه با صنعتی شدن جوامع و افزایش آلایندگیهای هوا، سلامت انسانها دچار چالشهایی شده که در همین راستا نیاز به هوای پاک آن را به بهره مندی از مناطق بکر طبیعی سوق داده که در نهایت با یک برنامه ریزی زنجیروار میتواند منجر به رونق گردشگری از نوع «اکوتوریسم» شود.
زیستن و تنفس در هوای پاک و سالم نیاز هر انسان و موجودی است که امروزه خود به جاذبهای برای جلب گردشگران از اقصی نقاط جهان به مناطق دارای هوای پاک تبدیل شده است.
در شرایطی که آلودگیهوا در دنیای صنعتی امروز، انسانها را کلافه کرده و حتی منجر به مختل شدن زندگی روزمره آنان شده است، قطع یقین معرفی و ایجاد زیرساختهای گردشگری در مناطق پاک و بکر ایران میتواند، جهشی در توسعه گردشگری را منجر شود.
در همین راستا جزیره زیبای مرجانی کیش از مناطقی در ایران محسوب میشود که هوای پاک آن هرچند زبان زد مناطق اطراف است، اما تاکنون در شناساندن این ظرفیت کمنظیر گردشگری در بعد ملی و بین المللی اقدامی شایسته انجام نشده است.
یک سال تمام بدون آلودگی هوا در کیش
معاون توسعه، پیش بینی و مدیریت بحران اداره کل هواشناسی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: طی ۳۶۵ روز سال ۱۴۰۲، حتی یک روز آلوده در این جزیره مرجانی به ثبت نرسیده است.
«مرضیه سیسی پور» با بیان اینکه هوای پاک کیش همواره یکی از جاذبههای گردشگری این جزیره محسوب میشود، اظهار کرد: هوای پاک در کنار آب زلال و صاف این جزیره یک ظرفیت کم نظیر گردشگری است.
وی ادامه داد: امسال ۶ روز از کل سال هوای کیش فقط کمی غباری بود.
کیش سال ۱۴۰۲ گرمتر بود
معاون توسعه، پیش بینی و مدیریت بحران اداره کل هواشناسی هرمزگان با بیان اینکه کیش سال گذشته نسبت نسبت به میانگین دمای بلند مدت گرمتر بود، افزود: امسال میانگین دمای کیش به ۲۸.۵ درجه سانتیگراد رسید که این رقم در بلند مدت ۲۷.۴ درجه بود.
نظر شما