به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم ، ولی الله صمدی روز چهارشنبه در گفت وگویی اظهار داشت: "امیررضا حسنی" عابر پیادهای که در اثر تصادف با خودرو در بخش ICU بیمارستان امام رضا(ع) بستری بود، متاسفانه علیرغم تلاش پزشکان و کادر درمان، دچار مرگ مغزی شد.
وی افزود: پس از تایید مرگ مغزی توسط پزشکان معتمد دانشگاه علوم پزشکی قم، با رضایت خانواده نوعدوست و ایثارگرش ، اهدای بدن این نوجوان ۱۰ ساله قمی به بیماران نیازمند اهدا شد.
این چهاردهمین مورد اهدای عضو ماندگار استان قم در سال ۱۴۰۲ بود.
صمدی اظهار داشت: متقاضیان دریافت کارت اهدای عضو میتوانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی www.muq.ac.ir در بخش "ثبت نام از متقاضیان اهدای عضو پس از مرگ نام نویسی کنند.
وی گفت: از زمانی که مرگ مغزی بیماری اعلام میشود، میتوان بیمار را با پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی حداکثر تا ۱۲ روز نگهداری کرد، ولی در این مدت ارگانهای حیاتی زیستپذیری خود را از دست میدهند و قابلیت فعالیت و توانایی ارگانها ضعیف میشود.
وی افزود:بیمار مرگ مغزی قبل از فوت میتواند ارگانهای حیاتی مانند قلب، کلیه، پانکراس، ریهها و روده و تا ۴۸ ساعت پس از فوت نیز میتواند نسوج و بافتهایی مثل پوست، قرنیه، استخوان، تاندون و عضلات دریچههای قلب را اهدا کند.
نظر شما