نصیرشلال: پوست‌اندازی کار سختی است اما این بذر را کاشتیم

تهران- ایرنا- سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری ایران در آغازین روزهای سال ۱۴۰۳ به تشریح برنامه‌های این تیم تا المپیک پاریس پرداخت.

به گزارش عصر دوشنبه ایرنا، نواب نصرشلال سرمربی تیم ملی وزنه برداری ایران در خصوص آخرین شرایط تیم ملی در آستانه اعزام تیم به جام جهانی تایلند اظهار داشت: با توجه به مسابقه‌ای که در فروردین داریم در ایام عید اردوهای خودمان را قطع نکردیم. به صورت شبانه روزی و مستمر در اردو بودیم و در این مدت هم تمرینات خودمان را ادامه دادیم. در این اردو غیر از چهار نفری که به تایلند اعزام می‌شوند سایر وزنه برداران هم در این اردو حضور دارند و در کنار سایر بچه‌ها تمرین می‌کنند. شرایط نرمال است. نخستین گروه ما روز ۱۳ فروردین اعزام می‌شود.

وی در خصوص سهمیه‌های ایران در المپیک پاریس نیز گفت: ۹۹ درصد سهمیه علی داوودی و میرمصطفی جوادی برای حضور در المپیک قطعی شده است. یک مقدار شاید در دسته وزنی رضا دهدار نیاز به توجه و تلاش بیشتری باشد که البته آن هم قطعی است و رضا سهمیه‌اش را دارد. ضمن اینکه ما در دسته فوق سنگین آیت شریفی را هم داریم. دلیل اینکه کسب سهمیه او اعلام نمی شود این است که طبق قوانین فدراسیون جهانی از هر کشور در هر دسته وزنی فقط یک وزنه بردار می تواند شرکت کند و علی داوودی شرایط بهتری دارد، اگر نه آیت هم شرایط کسب سهمیه را دارد.

سرمربی تیم ملی با اشاره به اجباری بودن حضور ورزشکاران در تایلند عنوان کرد: امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که بچه‌ها بتوانند آزمایش دوپینگ هم بدهند. ما به تایلند می‌رویم تا در آنجا سه سهمیه خودمان را کامل کنیم. بلافاصله پس از این رقابت ها یک اردوی چهار- پنج ماهه را آغاز می کنیم و این اردو تا قبل از اعزام به المپیک ادامه خواهد داشت. امیدوارم بتوانیم در المپیک بهترین نسخه خودمان و بهترین چیزی که مردم از وزنه برداری انتظار دارند را ارائه بدهیم. امیدوارم هر آنچه که خواست خدا است برای ما اتفاق بیفتد.

نصیرشلال در خصوص تغییر نسل و پوست اندازی در وزنه برداری که وعده اش را داده بودند نیز افزود: کسانی که در هر رشته ای اهل فن هستند می دانند که این پوست اندازی کار سختی است و هزینه های خاص خودش را دارد. ما این کار را از روز اول شروع کرده‌ایم و از روز نخست با حفظ احترام به با سابقه ها و پیشکسوتان تمام تلاش خودمان را کردیم تا تیمی را آماده کنیم که برای سال‌های آینده که حتی ممکن است مربوط به دوره کاری ما هم نباشند کارآیی داشته باشند و وزنه برداری ثمره اش را ببیند. شاید در سال های آینده ما نباشیم اما نیت ما این است که یک بذری را بکاریم تا در سال های آینده رشد کند. این وظیفه ما بود که داریم انجامش می دهیم. تا اینجای کار هم همه چیز خوب پیش رفته است البته هنوز از لحاظ کمی مشکل داریم و به وزنه برداران بیشتری نیاز داریم تا پشت این تیم باشند و بهترین ها به مسابقات اعزام شوند.

قهرمان المپیک که خود سالیان سال در ایام نوروز در اردوهای تیم ملی بوده با یادآوری خاطره ای از دوران حرفه‌ای، گفت: ما همیشه در اردو بودیم. یک سال که اردو را(در طول همه این سال ها) تعطیل کردند، من به همراه یکی دیگر از بچه ها در رودربایستی گیر کردیم و گفتیم نرویم خانه! همین هم شد و آن سال هم در اردو بودیم. خب فضای اردو در سال های قبل مثل حالا نبود. برای اینکه اردوها از حالت خشک در بیاید از امسال جسن تولد بچه ها را در اردو می گیریم. برای بچه ها کیک می‌گیریم و دور هم بیست دقیقه – نیم ساعتی را خارج از فضای تمرین سپری می کنیم تا روحیه بچه ها بهتر شود.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای ورزش ایران در سال جدید، اضافه کرد: امسال، سال المپیک است. در ابتدا خواستم تا تمام کاروان ایران و سپس اعزامی‌های وزنه‌برداری به المپیک حضوری پر قدرت داشته باشند و با کسب مدال و دست پر به ایران برگردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha