به گزارش یکشنبه شب ایرنا از "سی ان ان", اظهارات او به طور گسترده محکوم شده است و دفتر این سیاستمدار اعلام کرده که وی تنها به صورت "استعاری" صحبت کرده است.
والبرگ، که نماینده جنوب میشیگان است، در ۲۵ مارس در تالار شهر در حال صحبت با حامیان خود بود و به دوران جنگ جهانی دوم و حملات اتمی آمریکا علیه ژاپن اشاره کرد و خواستار توقف کمک های آمریکا به غزه شد.
در ویدئویی که در رسانههای اجتماعی منتشر شده است که در آن صدای والبرگ شنیده میشود، نماینده حزب جمهوریخواه در پاسخ به سوال یکی از رای دهندگان درباره اینکه چرا از پول مردم آمریکا برای ساخت یک اسکله موقت برای ارائه کمکهای بشردوستانه به غزه استفاده می شود، پاسخ داد: «معتقدم که نباید این کار را انجام دهیم. ما نباید حتی یک سکه برای کمک های بشردوستانه خرج کنیم.»
پس از انتقادات گسترده، والبرگ در بیانیهای که در حساب کاربری خود در رسانه ایکس ادعا کرد که منظورش استفاده از سلاحهای هستهای برای پایان دادن به درگیریها نبوده است و منظور تمرکز کمک های آمریکا به شکست سریع حماس و همچنین روسیه بوده است.
به گزارش ایرنا، آمریکا به رغم ادامه جنایت های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ساکن غزه، به گفته رسانه های این کشور، مخفیانه میلیاردها دلار کمک نظامی جدید به اسرائیل اختصاص داد.
به رغم ادعای نگرانی واشنگتن از حمله نظامی احتمالی رژیم اسرائیل به منطقه رفح در جنوب غزه که می تواند جان صدها هزار غیرنظامی فلسطینی را به خطر اندازد، دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روزهای اخیر بی سر و صدا با اختصاص میلیاردها دلار کمک نظامی به اسرائیل که شامل بمب و جنگنده می شود، موافقت کرده است.
به گفته مقامات آگاه پنتاگون و وزارت امور خارجه آمریکا، بسته های تسلیحاتی جدید شامل بیش از یک هزار و ۸۰۰ بمب ۲ هزار پوندی موسوم به ام کی ۸۲ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی است.
گزارش های پیشین، استفاده اسرائیل از بمبهای ۲ هزار پوندی را دلیل تلفات گسترده غیرنظامیان در غزه دانسته بودند.
واشنگتن پست افزود: ارائه این کمک های نظامی به اسرائیل نشان می دهد که در حالی که میان آمریکا و اسرائیل بر سر ادامه جنگ اختلاف به وجود آمده است، دولت بایدن کمک نظامی به اسرائیل را به چگونگی اقدامات بنیامین نتانیاهو مرتبط نمی داند.
یک مقام کاخ سفید گفت: ما به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود ادامه می دهیم. شرطی کردن کمک نظامی سیاست ما نبوده است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما