خوراک‏‏‏‏‏‌های بومی سیستان و بلوچستان زینت بخش سفره افطار مهمانان نوروز شد

زاهدان- ایرنا- معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر و به پاسداشت ثبت جهانی افطار، سفره افطار ساده با غذاهای سنتی و محلی در موزه منطقه‌ای جنوب‌شرق پهن شد. 

مجتبی سعادتیان روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به مناسبت فرارسیدن ایام و لیالی پر خیر و برکت قدر و با هدف پاسداشت ثبت افطار و سنت‌های فرهنگی اجتماعی آن در فهرست جهانی میراث ناملموس یونسکو مراسمی با حضور شهروندان و مسافران در موزه منطقه‌ای جنوب‌شرق برگزار شد.

وی افزود: در این مراسم مسافران و گردشگران نوروزی ضمن آشنایی با سنت‌های مردم سیستان و بلوچستان در ماه مبارک رمضان بر سر سفره معنوی افطار ساده نشسته و با غذاهای بومی محلی مردم این منطقه مورد پذیرایی قرار گرفتند.

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: گردشگران نوروزی با پکوره و سمبوسه، کشک زرد سیستانی، قلیفی، نان محلی و شیرچای که جزو خوراکی‌های بومی محلی مردم این استان است پذیرایی شدند.

وی اظهار کرد: برپایی میزخدمت مهدوی، ایستگاه سلامت و آزمایش قند و فشار خون و ویزیت رایگان با مشارکت کانون بسیج جامعه پزشکی و گروه جهادی ولایت، یاوران سلامت و امنیت از جمله دیگر برنامه‌هایی بود که در حاشیه مراسم افطار برگزار شد.

سعادتیان تاکید کرد: همچنین تعدادی از صنعتگران و بانوان فعال این حوزه نیز مورد تقدیر قرار گرفتند و هدایایی به آنها اهدا شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha