به گزارش ایرنا، وحید آشتیانی روز پنجشنبه درحاشیه بازدید از طرح های زیرساختی شهرکهای صنعتی قم، بیان داشت: استفاده از منابع مطمئن و پاک برای تامین انرژی مورد نیاز واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان یکی از الزامات تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» است.
وی افزود: تحقق شعار سال که توسط مقام معظم رهبری عنوان شده و بهعنوان محور فعالیتهای راهبردی شرکت شهرکهای صنعتی قم درحال عملیاتی شدن میباشد نیازمند یکسری الزاماتی است که از آن جمله تامین منابع پایدار انرژی برای واحدهای تولیدی میباشد.
وی با تاکید بر اینکه نیاز شهرکهای صنعتی استان به انرژی برق بیش از میزان تامین شده فعلی است توضیح داد: با توجه به وضعیت موجود واحدهای مستقر در سطح شهرکها و نواحی صنعتی قم، برق در حد امکان تامین شدهاست ولی این مقدار پاسخگوی نیاز نیست لذا به دنبال آن هستیم تا با هم افزایش دستگاههای خدمترسان استان با افزایش ظرفیت انرژی برق شهرکهای صنعتی در پشتیبانی از واحدهای تولیدی که به دنبال جهش تولید هستند، ما نیز سهم خود را ایفا کنیم.
وی با اشاره بر اینکه یکی از راههای پاسخ به نیاز انرژی تولیدکنندگان، استفاده از ظرفیت مشارکت مردم در شهرکهای صنعتی است خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه اساس روح حاکم بر شهرکهای صنعتی بخش مردمی و مشارکت اقتصادی آنهاست، لذا میتوانیم در تامین زیرساختها به خصوص انرژی برق مورد نیاز نیز فرصتهایی را برای مشارکت مردم فراهم کنیم تا زمینه لازم برای تامین زیرساختهای مورد نیاز جهش تولید در شهرکهای صنعتی است با مشارکت مردم فراهم شود.
آشتیانی اضافه کرد: درهمین راستا و بر اساس سیاستهای راهبردی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ایجاد نیروگاههای تجدید پذیر انرژی خورشیدی و با برنامهریزی شرکت استانی توانستیم برای سال جدید ۲ قطعه زمین ۱۰۰ و ۵۰ هکتاری در شهرکهای صنعتی شکوهیه و الغدیر جانمایی نماییم تا با استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی گامی را در راستای تامین نیاز انرژی مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی برداریم.
وی بیان داشت: این طرح در مراحل پایانی خود میباشد و امیدواریم با اجرایی شدن آن و جذب مشارکت بخش خصوصی و مردمی تا نزدیک به ۱۰۰ مگاوات به ظرفیت برق شهرکهای صنعتی استان افزوده شود.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت تولید انرژی از طریق مولدهای مقیاس کوچک با انرژی گاز در دستور کار نیز هست. امیدواریم یک DG ۲۵ مگاواتی در شهرک صنعتی محمودآباد در سال جدید قبل از تابستان به چرخه تولید برق استان افزوده شود.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما