توجه به ظرفیت رسانه‌ها از اولویت‌های شهرک‌های صنعتی استان سمنان است + فیلم

سمنان - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و اعلام «جهش تولید با مشارکت مردم» به عنوان شعار سال ۱۴۰۳ گفت: توجه بیش از پیش و استفاده از ظرفیت ارزشمند رسانه‌ها به خصوص خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) از اولویت‌های سال جاری این شرکت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا باقری روز شنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) مرکز سمنان افزود: ایرنا رسانه‌ای تخصصی و دارای عملکرد مطلوب است و محتوای مطرح شده در این رسانه برای رفع مسایل، مشکلات و ارتقای کیفیت خدمات موثر است.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی محلی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردمی و تحقق شعار سال است، از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و دیگر رسانه‌ها خواست در سال ۱۴۰۳ تعامل مطلوبی با شرکت شهرک‌های صنعتی در راستای تحقق شعار سال داشته باشند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: رشد سرمایه‌گذاری به چند عامل از جمله زمین زیرساخت، مسایل مالی مربوط به حوزه بانک‌ها و همت و هماهنگی بین دستگاه‌های اقتصادی وابسته است و در استان سمنان هماهنگی خوبی بین مسوولان و دستگاه‌های اقتصادی وجود دارد.

باقری خاطر نشان کرد: برگزاری تور یکشنبه‌های صنعتی با حضور سیدمحمدرضا هاشمی استاندار، برگزاری منظم نشست ستاد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه احیای واحدهای راکد از جمله مصداق‌های هماهنگی و انسجام مسوولان استان سمنان در تحقق شعار امسال و حمایت از تولید است.

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان سمنان نیز با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید و نقش مهم مردم در تحقق این هدف تاکید کرد: بی‌شک تلاش رسانه‌ای در راستای منویات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از جمله تحقق شعار سال یکی از سیاست‌های راهبردی این رسانه در سال ۱۴۰۳ است.

سعید صادقی‌مقدم با قدردانی از نگاه مثبت و درک صحیح اهمیت حوزه اطلاع‌رسانی از سوی مسوولان شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، بر تعامل دوسویه رسانه‌ای در مسیر تحقق شعار سال تاکید کرد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) سال ۱۳۱۳ خورشیدی با تاسیس «آژانس خبری پارس» بنا گذارده شد و طی نزدیک به ۹ دهه فعالیت، افزون بر جریان‌سازی خبری یکی از منابع مهم خبری دیگر رسانه‌های داخلی و خارجی است؛ فعالیت خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سمنان نیز به اواسط دهه ۵۰ بازمی‌گردد.

سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha