به گزارش ایرنا، علی بهرام شاهی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در نشست خبری افزود: ظرفیت جذب دانشجو در پردیسهای دانشگاه هرمزگان در سال گذشته ۴۷۱ دانشجو بود که در سال جدید به ۹۵۵ دانشجو خواهد رسید که می طلبد آموزش و پرورش استان نسبت به در اختیار گذاشتن فضای آموزشی و خوابگاهی اقدام کند.
وی بیان کرد: چنانچه مشکل فضای آموزشی و خوابگاهی دانشجویان رفع نشود و فضاهایی تحت عنوان دانش سرا در اختیار دانشگاه قرار نگیرید، دانشگاه فرهنگیان هرمزگان برای جذب ۲ برابری سهمیه ورودی در سال جدید با چالش بزرگی روبرو میشود.
رییس امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان هرمزگان اظهار کرد: الحاق فضاهای تربیت معلم و دانش سراها از آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان استان علت افزایش ۲ برابر سهمیه ورودی دانشجو در سال جدید بود و عدم تحقق این مهم موجب بروز چالش برای این دانشگاه خواهد شد.
بهرام شاهی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان به دلیل تعلیم و تربیت دانشجو معلمان از اهمیت ویژهای برای آینده کشور برخوردار است، گفت: هم اکنون یک هزار و ۸۸۷ دانشجو در پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان مشغول به تحصل هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات دولت سیزدهم، در سالهای اخیر در خصوص لحاظ امتیازات به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان از قبل استخدام در بدو ورود به دانشگاه، تقاضا برای ورود به این دانشگاه افزایش پیدا کرد و همین امر موجب شد که بیش از ۵۲ درصد دانشجویان ورودی این دانشگاه در سالیان اخیر دارای رتبههای ۲ یا سه رقمی در کنکور سراسری باشند.
الحاق ۲ دانش سرا به فضای دانشگاه فرهنگیان هرمزگان/جذب بومی گزینی در سال جدید
بهرامشاهی از الحاق ۲ مجموعه دانش سرای زینب کبری (س) و علی ابن ابیطالب(ع) به فضاهای دانشگاه فرهنگیان خبر داد و افزود: دانش سرای زینب کبری (س) در کمتر از یک ماه با اعتبار ۶۵ میلیارد ریال تجهیز و راهاندازی شد و به واسطه این فضا ۱۳۰ خوابگاه و ۱۷۱ فضای آموزشی خواهران به فضاهای دانشگاه فرهنگیان استان اضافه شد.
وی اضافه کرد: دانش سرای علی ابن ابیطالب(ع) در منطقه ایسین بندرعباس نیز که تنها فضای خوابگاهی برادران است، در حال بهسازی بوده و امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر به فضای خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان اضافه کنیم، همچنین عملیات اجرایی ۷۰ واحد خوابگاه دانشجویان متاهل نیز در حال اجرا است.
رییس امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان هرمزگان با بیان این نکته که جذب ۲ برابری دانشجو در سال جدید نیازمند تامین و تجهیز خوابگاه است، گفت: درحال حاضر تراکم خوابگاههای دانشگاه فرهنگیان افزایش پیدا کرده است و به صورت جدی پیگیری افزایش خوابگاهها هستیم.
بهرامشاهی، ضمن تاکید بر بومیگزینی در سال جدید، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را بومیان منطقه تشکیل میدهند اما باید توجه داشت که دانشگاه فرهنگیان به صورت منطقهای فعالیت میکند و برخی از دانشجویان حاضر در این دانشگاه در استانهای دیگر مشغول به فعالیت خواهند شد.
نظر شما