به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر سرتیپ ناصر آراسته در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم در مصلای قدس این شهر، با بیان خاطرهای از شهید صیاد شیرازی افزود: در دوران جنگ تحمیلی، وقتی در نماز جمعه اهواز، مردم شعار ارتشی سپاهی ۲ لشکر الهی را سردادند، شهید صیاد شیرازی با استناد به آیه شریفهای که مفهوم آن، چنگ زدن به ریسمان الهی و پرهیز از تفرقه و دودستگی است، گفت، چرا میگویید دو لشکر ما یک لشکر هستیم.
رئیس هیات معارف جنگ ارتش همچنین در ادامه افزود: شهید صیاد شیرازی میگفت ما آموزش دیدهایم که به وظایفمان عمل کنیم، در دانشکده افسری دورههای تکاوری و چتربازی دیدهام، اگر از این دانشمان در مسیر آرمانهایمان استفاده کنیم، خدا ما را یاری میکند.
وی اضافه کرد: آن شهید بزرگوار معتقد بود، چون از روی علم و یقین با دشمن میجنگیم، اگر طرف مقابل کُشته شود به جهنم، و در صورتی که ما شهید شویم به بهشت خواهیم رفت.
مشاور نظامی فرماندهی نیروهای مسلح در امور زمینی همچنین با بیان این نکته که حرفه نظامیگری امثال شهید صیاد شیرازی، فقط جهاد در راه خدا است گفت: صیاد شیرازی در جبهههای جنگ با یک غذای ساده سیر میشد، و در همان صندلی عقب ماشین میخوابید، ما خوابش را در اتاق استراحت و سنگرش نمیدیدیم حتی خوابش نیز جنگیدن بود.
سرتیپ آراسته بیان کرد: حرفه شهید صیاد شیرازی جنگیدن برای خدا بود.
امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که در دوران هشت سال دفاع مقدس فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشت و پس از آن نیز به سمت نمایندگی رهبری در شورای عالی دفاع منصوب شد.
این شهید والامقام سال ۱۳۷۲ از سوی فرمانده معظم کل قوا بهعنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب و سال ۱۳۷۸ به درجه سرلشکر ارتقا پیدا کرد.
صیاد شیرازی چند روز پس از دریافت درجه سرلشکری بر اثر عملیات تروریستی منافقان مقابل منزلش در تهران ترور شد.
نظر شما