دکتر یونس احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طی ماه مبارک رمضان و عید نوروز این تعداد بازدید در اماکنی چون کشتارگاه، قصابی، رستوران و سالن های غذاخوری، اغذیه فروشی ها، رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۳۸ مورد نمونه گیری از فراورده های خام دامی تهیه شد، افزود: در این مدت ۳۰۵ مورد اخطاریه به علت عدم رعایت موارد بهداشتی ثبت و ۳۲ مورد تخلف نیز برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی معرفی شد.
احمدی ادامه داد: در طرح تشدید نظارتی بر فراورده های خام دامی در ماه رمضان و عید نوروز مقدار یک هزار و ۸۶۸ کیلوگرم فرآورده خام در مراکز تولیدی و عرضه ضبط شد.
وی اضافه کرد: بازرسی قبل و بعد از کشتار دام سبک و سنگین ذبح شده در کشتارگاه های استان ۲ هزار و ۲۰۰راس بود.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام یادآور شد: در این بازه زمانی از تعداد ۶۴۲ هزار و ۲۹۸ قطعه طیور در کشتارگاه های استان بازرسی و نظارت قبل و بعد از کشتار صورت گرفت.
وی این تعداد بازرسی در قالب ۳۹ تیم بازرسی ثابت و سیار در ۲ شیفت صبح و عصر و به تعداد ۶۰ نفر از نیروهای دامپزشکی از تاریخ ۱۹ اسفند تا ۲۲ فروردین انجام شد.
نظر شما