«گلوگاه» در مسیر صعود به صدر جدول نهضت ملی فیبر نوری

ساری- ایرنا- رونمایی از اینترنت پرسرعت فیبر نوری ایرانسل برای منازل و کسب‌وکارها (FTTx) در شهر گلوگاه شرقی ترین شهر مازندران با حضور معاون وزیر ارتباطات انجام شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امروز شنبه با حضور امیر محمدزاده لاجوردی، معاون وزیر ارتباطات، مهدی داودی فرماندار گلوگاه و جمعی از مسوولان پوشش اینترنت پرسرعت فیبرنوری ایرانسل برای منازل و کسب‌وکارها (FTTx) در شهر گلوگاه رونمایی شد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری‌اطلاعات در این مراسم اظهار کرد: تلاش برای دارا بودن همه کشور از اینترنت پرسرعت از دغدغه‌های جدی است.

محمدزاده لاجوردی با بیان اینکه نهضت ملی فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها، مهمترین پروژه زیرساختی ارتباطی کشور است، افزود: نهضت ملی فیبر نوری می‌تواند چهره ارتباطات ثابت و هم چهره ارتباطات را در کشور تغییر دهد.

وی خاطرنشان کرد: تجهیز تک‌تک ساختمان‌های کشور به دسترسی فیبرنوری یکی از تکالیف برنامه هفتم توسعه، است و با اجرای کامل این پروژه، تا دهه‌ها، نیاز به زیرساخت ارتباطی جدید برطرف می شود.

«گلوگاه» در مسیر صعود به صدر جدول نهضت ملی فیبر نوری

معاون وزیر ارتباطات از انجام این پروژه و فیبر نوری در گلوگاه، ابراز خرسندی کرد و گفت: ۱۵ کیلومتر فیبرنوری نوری در گلوگاه با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال اجرایی شد و جمعیت قابل توجهی از شهروندان از اینترنت پرسرعت بهره مند شدند.

فرماندار گلوگاه هم در سخنانی با تشکر از تلاش وزارت ارتباطات برای توسعه زیرساخت ارتباطی در شهر گلوگاه اظهار کرد: با افتتاح پوشش فیبرنوری در شهر گلوگاه، پایداری اینترنت تثبیت شد و ضریب اطمینان افزایش یافت.

مهدی داودی افزود: از سال ۱۴۰۱ تاکنون ۵۷۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش ارتباطات و توسعه آن در شهر گلوگاه تخصیص داده شد که افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی گفت: این اعتبارات در روستاهای بالادست و مرکزی همچون مصیب محله، نصرت آباد و... و اینترنت شهری اعتبار هزینه شده است.

گلوگاه، شرقی ترین نقطه مازندران و همسایه غربی استان گلستان است. مرکز این شهرستان تنها پنج کیلومتری با دریای خزر فاصله دارد.

این نقطه جغرافیایی مازندران دارای حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد بیش از ۱۸ هزار نفر در روستاهای ساکن هستند و بقیه شهرنشین شده اند. گلوگاه ۲۶ روستا را در قالب ۲ بخش مرکزی و کلباد در خود جای داده است.

اگر چه سابقه تبدیل گلوگاه به شهرستان به سال ۸۴ بر می گردد، اما ضعف و نبود برخی زیرساخت ها و امکانات این شهرستان را در طبقه مناطق کمتر برخوردار قرار داده بود و مردم برای دریافت بسیاری از خدمات تخصصی نیازمند حضور در دیگر شهرستان های مازندران و یا حتی استان های همجوار بودند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha