پرداخت ۱۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در استان بوشهر

بوشهر- ایرنا- مدیرصندوق کارآفرینی امید استان بوشهر از پرداخت ۴۶۷ فقره تسهیلات اشتغال کم بهره به میزان ۱۸ هزار میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.

سیدمهدی هاشمی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا گفت: با این میزان اعتبار در بخش‌های اقتصادی، کشاورزی، صنعت، خدمات و راه‌اندازی مجدد واحدهای راکد و نیمه فعال از محل اعتبارات نهضت احیا برای یک هزار و ۷۰۱ نفر در حوزه کسب و کارهای کوچک فرصت شغلی و اشتغال مستقیم ایجاد شده است.

وی افزود: از جمله مهم ترین این طرح ها در حوزه آبزی پروری شامل پرورش ماهی در قفس و ماهی در استخر، پرورش میگو، پرورش جلبک و در حوزه کشاورزی شامل بسته بندی و فرآوری خرما، گلخانه، بسته بندی و قطعه بندی مرغ و گوشت، پرورش مرغ گوشتی و بلدرچین و شترمرغ و دام سنگین بوده است.

مدیرصندوق کارآفرینی امید استان بوشهر تصریح کرد: در حوزه صنعت شامل بسته بندی و فرآوری محصولات غذایی، تولید مصنوعات چوبی، تولید ابزار کشاورزی، در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری شامل ایجاد اقامتگاه های بومگردی و گردشگری، تولید کارگاه های صنایع دستی و در حوزه خدمات نیز ایجاد درمانگاه شبانه روزی در استان بوده است.

هاشمی ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید در راستای حمایت از کسب و کارهای خرد در سال گذشته با ۱۴ دستگاه دولتی از جمله میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی، امور بانوان استانداری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی، بنیاد برکت، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد علوی تفاهم‌نامه منعقد کرد.

وی یادآور شد: صندوق همچون گذشته با هدایت تسهیلات به سمت مناطق محروم با تشکیل پرونده و پرداخت غیرحضوری در تمامی موارد و آسان سازی فرایند پرداخت تسهیلات باعث تقویت قشر محروم جامعه خواهد شد.

هاشمی ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال روستایی، روستاهای دارای پتانسیل تولیدی، خدماتی و گردشگری را شناسایی و در جهت توانمندسازی و کمک به رونق تولید محصولات روستایی و جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان و احیای طرح‌های اولویت دار تسهیلات حمایتی از محل اعتبارات ابلاغی پرداخت می‌کند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان بوشهر با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید به‌عنوان بانک عامل نهضت احیای طرح‌های اقتصادی در سال ۱۴۰۲ معرفی شده، افزود: از جمله اهداف این نهضت احیای بنگاه‌های اقتصادی نیمه تمام و راکد در راستای رونق اشتغال، تولید، توانمندسازی و افزایش ظرفیت تولید و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی بیان کرد: در سال گذشته، ۱۰۰ درصد اعتبار ابلاغ شده در قالب تفاهم نامه نهضت احیاء به صندوق استان بوشهر، با تعاملات انجام گرفته با دستگاه های اجرایی و کمیته اشتغال استان در مدت زمان مقرر جذب، طرح های پرداخت شده فعال و مجدد به چرخه اقتصاد و تولید استان بازگشته است.

هاشمی بیان کرد: اشتغالزایی از اهداف اصلی دولت است و تمرکز ویژه‌ای بر ابعاد مختلف آن است.

وی افزود: صندوق کارآفرینی امید امروز یک نهاد فعال و توانمند در حوزه اشتغالزایی است که ضمن ایفای مأموریت‌های تسهیلاتی و پولی، ابزار و بازوی حاکمیت برای تحقق کارآفرینی اجتماعی هم می باشد.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان بوشهر بیان کرد: صندوق به نسبت سهم و گردش مالی و اقتصادی که در مجموعه اقتصاد کشور دارد نقش فراتر و موثرتری در تحقق اهداف دولت در حوزه اشتغال زایی ایفا کرده است.

وی ادامه داد: بررسی مدل‌های مختلف جهانی نشان می‌دهد که برای اشتغال زایی باید در حوزه‌های مربوط به اشتغال‌های خرد، اشتغال‌های خانگی، کارآفرینی اجتماعی، کارآفرینی مردم پایه و بنگاه‌های کوچک متمرکز شویم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha