به گزارش ایرنا، علی گلشنی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی سمنان در گفت وگو با خبرنگاران افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی تولید در کشور همگرایی و همافزایی بخشهای مختلف را در ۱۴۰۳ با اهتمام ویژه دنبال میکند.
وی ادامه داد: رسیدگی به مشکلات بخش تولید و احیای واحدهای راکد از اولویتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۳ است و عزم بر تحقق جهش تولید با احیای بلندمدت واحدهای راکد پیگیری میشود.
وی اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت توسعه و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای تولیدی فعال مبتنی بر دانش بومی و دارای عمق داخلیسازی را برای امسال در دستور کار دارد.
نماینده ویژه وزیر و رییس شورای تحول و پیشرفت وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: استان سمنان طی ۲ سال گذشته در احیای واحدهای تولیدی راکد وضعیتی مطلوب داشت و این روند امسال تسریع میشود.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
نظر شما