دکتر سمیه دادبه روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ماهانه چهار کودک بواسطه مسمومیت ناشی از مصرف مواد مخدر در بیمارستان امام خمینی(ره) بستری می شوند که با بررسی آمار ثبت مسمومیت ها نشان از افزایش شمار مسمومیت ها در ۲ سال گذشته دارد.
وی بدون اشاره به میزان افزایش بستری این کودکان ادامه داد: البته این موارد مربوط به کودکان بدحالی است که والدین به ناچار به مرکز درمانی منتقل می کنند و قطعا شمار مسمومیت های سبک کودکان با مواد مخدر بیشتر از این تعداد است و معمولا با روش های خانگی این نوع مسمومیت ها درمان می شود.
این متخصص اطفال آخرین مورد فوت کودکان از مسمومیت با مواد مخدر را مربوط به پائیز پارسال عنوان کرد و گفت: عامل اصلی این نوع مسمومیت های گاها مرگبار، کنجکاوی کودکان و یافتن مواد مخدر موجود در منزل و از طرفی کوتاهی والدین در پنهان نکردن این مواد و در دسترس بودن این مواد مسمومیت زا است.
دکتر دادبه اظهار کرد: البته گاهی برخی خانواده ها به دلیل عدم آگاهی از مواد مخدر برای تسکین درد کودکان استفاده می کنند که گاهی همین اقدام غلط منجر به مسمومیت کودکان می شود.
وی به ناآگاهی برخی خانواده های درگزی که خود مصرف کننده مواد مخدر هستند نیز اشاره کرد و گفت: با کمال تاسف به دلیل بی اطلاعی شاهد بوده ام پدر یک خانواده از شربت متادون برای درمان کودک ۱۹ ماهه خود استفاده کرده است که جای تاسف بسیار دارد.
شهرستان مرزی و کوهستانی درگز با ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۵۴ کیلومتری شمال مشهد و در جوار مرز ایران و ترکمنستان علاوه بر چهار شهر "درگز، لطفآباد، نوخندان و چاپشلو"، ۱۳۶ روستا دارد که ۱۱۰ روستای آن دارای جمعیت بیش از ۲۰ خانوار است.
خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان درگز در قالب هفت مرکز خدمات جامع سلامت و ۴۴ خانه بهداشت ارائه می شود.
نظر شما