به گزارش ایرنا، جعفر فرشچی روز دوشنبه در دیدار با اعضای هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: در سال گذشته حدود ۱۲۰ هکتار زمین در شهرکها و نواحی صنعتی استان به ۲۰۸ متقاضی سرمایهگذاری واگذار شد که این میزان درمدت مشابه سال ۱۴۰۱ حدود ۸۰ هکتار به تعداد ۱۳۸ قرارداد بود.
وی اظهار کرد: افزایش واگذاری زمین بیانگر رشد گرایش مساله به سرمایهگذاری در بخش صنعت است که این مسئله خود مصداق فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی تسهیل در روند واگذاری زمین به متقاضیان، الکترونیکی شدن مراحل اخذ زمین و ایجاد میز خدمت ، شفاف سازی در امور و نیز سیاستهای موثر سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران که باعث تمایل سرمایهگذاران برای حضور در شهرکهای صنعتی شده را از عوامل افزایش واگذاری زمین به کار آفرینان دانست.
فرشچی افزود: شهرکهای صنعتی رضوی (مشهد۵ ) و چناران و بینالود بیشترین واگذاری زمین به واحدهای تولیدی را در سال ۱۴۰۲ در بین سایر شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی داشتند.
وی گفت: جذب سرمایهگذاران صنعتی با همدلی و همیاری مسئولان استان میسر می شود و تکمیل و تجهیز امکانات و زیرساختها برای استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی استان، ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاران و صنعتگران به منظور حضور در شهرکها و نواحی صنعتی و در نهایت رشد تولید، افزایش اشتغال و نیز بهبود وضعیت اقتصادی را به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: علاوه بر آمادهسازی هرچه بیشتر امکانات زیربنایی از قبیل ایجاد شبکههای جمع آوری فاضلاب، شبکه آب، برق و گاز جذب سرمایه گذاران توانمند با مشارکت مردمی همان بخش خصوصی و حرکت به سمت جهش در تولید از مهمترین برنامههای شرکت شهرکهای صنعتی استان در سال جاری است.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: پارسال اتفاقات مثبتی در حوزه صنعت رخ داد که از جمله این اتفاقات، افتتاح شهرک صنعتی رضوی (مشهد ۵) بود به طوری که مشکل سرمایهگذارانی که در سالهای گذشته به علت کمبود فضا به شهرهای دیگری سفر کرده بودند را تا حد زیادی برطرف کرد.
فیروز ابراهیمی افزود: باید مسیر مشترکی برای خانه صمت و شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ترسیم کنیم که تعامل و همکاری هدفمند امسالمان بیشتر باشد که این هماهنگی ثاثیر مستقیم بر رشد و جهش تولید استان خواهد داشت.
در حال حاضر از ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب خراسان رضوی، ۴۱ مورد فعال بوده که قرارداد برای واگذاری زمین با پنج هزار و ۱۷۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان منعقد شده است.
نظر شما