تنبیه رژیم صهیونیستی توسط ایران مبتنی بر ماده ۵۱ منشور سازمان ملل است

اردبیل - ایرنا - استاد حقوق بین الملل دانشگاه محقق اردبیلی گفت: عملکرد ضعیف و غیرمنصفانه نهادهای بین المللی در شناسایی و محکومیت عمل متخلفانه بین‌المللی اسرائیل غاصب، توسل به حق دفاع مشروع مصرح در ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد را برای کشور ایران ممکن ساخت.

علی عبداله پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به عملیات وعده صادق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: ارزش و اهمیت امنیت، لزوم شدت عمل در برابر هرگونه آرامش ستیزی را در پی دارد و عملکرد ضعیف و غیرمنصفانه نهادهای بین المللی در شناسایی و محکومیت عمل متخلفانه بین المللی اسرائیل غاصب، توسل به حق دفاع مشروع مصرح در ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد را برای کشور ایران ممکن ساخته است.

وی اضافه کرد: با در نظر گرفتن جمیع قواعد و مقررات عرفی و معاهده‌ای و همچنین رویه دیوان بین المللی دادگستری، اقدام ایران که نشانگر توان نظامی این کشور در اعمال حق ذاتی خود در دفاع از خویش است، علاوه بر برخورداری از مشروعیت حقوقی، تنبیه مقتدرانه اسرائیل به عنوان یک کنشگر بین المللی متخلف، غاصب و متجاوز نیز محسوب می‌شود.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا اقدام تنبیهی رژیم صهیونیستی به معنای عبور ایران از قدرت بازدارندگی به قدرت تهاجمی است؟ گفت: مشاهده الگوی راهبردی جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت و منافع ملی، حاکی از استفاده موثر از توان و ظرفیت‌های داخلی، فارغ از فعل و انفعال کنشگران بین المللی دیگر است.

عبدالله پور ادامه داد: امنیت ملی حاصل از چنین رویکردی، مستمر، مداوم و استوار خواهد بود و از این رو انتظار می رود دگرگونی روزافزون موازنه قدرت در منطقه، به نفع کشور ما پیش برود.

این کارشناس حقوق بین الملل در خصوص پیامدهای تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی ایران در منظر جهانی اظهار کرد: نتیجه مبارک چنین دگرگونی، توسعه روزافزون توان بازدارندگی ایران در مقابل هر گونه تهدید خارجی و ارتقای امنیت ملی است.

وی در ادامه در خصوص پیام‌های عملیات وعده صادق گفت: پیام عملیات وعده صادق برای اسرائیل غاصب و متحدانش روشن است و آن اینکه شما در تیررس هستید و عزم و حزم بی‌نظیر ایران در تغییر موازنه قدرت در منطقه، همانگونه که در عملیات علیه پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق به اثبات رسیده بود، با موفقیت در عملیات وعده صادق، بار دیگر به دشمنان این ملت از جمله اسرائیل نسل کش به اثبات رسید.

استاد حقوق بین الملل دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: بی شک سطح جدیدی از توان بازدارندگی در عملیات وعده صادق، مشهود است و استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته پیش بینی پذیری این عملیات را ارتقا داده و ابعاد جدیدی از توان کشورمان در صحنه‌های درگیری مسلحانه را به نمایش گذاشت.

به گفته این پژوهشگر و تحلیلگر حقوق بین الملل، بعد از عملیات وعده صادق می‌توان گفت که توان نیروهای مسلح و نظامی ایران در درگیری‌های مسلحانه، تهدیدی مستمر علیه اسرائیل غاصب و متحدانش است و این نکته به یقین برای این رژیم کودک‌کش به اثبات رسیده است.

به گزارش ایرنا ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شنبه شب با صدور بیانیه ای اعلام کرد: با گذشت بیش از ۱۰ روز از سکوت و اهمال سازمان‌های بین‌المللی به ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای محکومیت تجاوز و جنایت گری رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق به عنوان بخشی از خاک کشورمان و به شهادت رساندن هفت تن از مستشاران قانونی کشور و عدم مجازات رژیم جنایتکار ذیل بند هفتم منشور سازمان ملل؛ جان برکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این جنایت‌ها و تحقق هشدارهای پیشین و تامین مطالبه ی به حق ایران و به منظور تنبیه متجاوز، با استفاده از توانمندی‌های راهبردی اطلاعاتی، موشکی و پهپادی خود به اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی حمله و آنها را با موفقیت مورد اصابت قرار داد و منهدم کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha