علیرضا کاظمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه اخیر، جزء فعالترین کشورها در حوزه مقابله با مواد مخدر و آسیبهای آن بوده است و ستاد مبارزه با مواد مخدر براساس وظیفه ذاتی خود به عنوان کنشگری مثبت در اجلاسها و نشستهای منطقهای و بینالمللی حضور داشته است.
وی ادامه داد: اکنون جمهوری اسلامی ایران در مقابله با اعتیاد و مواد مخدر یکی از وزنههای اصلی در تعاملات منطقهای و جهانی است و همین موضوع ایران را به محور و حلقه مرکزی ایستادگی در برابر قاچاق مواد مخدر تبدیل کرده است.
اکنون جمهوری اسلامی ایران محور و حلقه مرکزی ایستادگی در برابر قاچاق مواد مخدر است
کاظمی افزود: ندای ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی را در سطح جهانی عرضه و مطالبات خود را نیز همواره مطرح کرده و خواهیم کرد. علاوه بر این، اقدامات بی رحمانه دنیا در مقابل جمهوری اسلامی ایران را نیز همیشه در تریبونهای دنیا مطرح کردهایم.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: نهادهای بین المللی همواره به جمهوری اسلامی فارغ از هر ملاحظه و تفاوت میان مسائل اجتماعی و سیاسی، نگاهی سیاسی دارند و با تحریمهای ظالمانه اجازه ندادند فعالیتهای خود در حوزه مواد مخدر را بهتر انجام دهیم.
جمهوری اسلامی ایران با هدیه بیش از ۱۲ هزار شهید در حوزه مبارزه با مواد مخدر ثابت کرده است که تنها نگاه ملی به این مساله ندارد و انسانیت و تکلیف شرعی را مقدم بر هر نوع نگاهی میداند
کارنامه موفق ایران در مقابله با مواد مخدر
کاظمی با تاکید بر نگاه سیاسی در نهادهای بین المللی در مقابل ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران کارنامه موفقی در حوزه مقابله با مواد مخدر دارد و این کارنامه کاملا روشن است اما غرب و به خصوص نهادهای بینالمللی که در اختیار غربیها است، کاملا نگاهی سیاسی دارن؛ در حالی که ایران با کشف ۹۰ درصدی مواد مخدر کشورهای اروپایی، آسیایی و به طور کل غربی را امن نگاه میدارد.
جمهوری اسلامی ایران با هدیه بیش از چهار هزار شهید در حوزه مبارزه با مواد مخدر ثابت کرده است که تنها نگاه ملی به این مساله ندارد و انسانیت و تکلیف شرعی را مقدم بر هر نوع نگاهی میداندوی با اشاره به نفوذ نگاه سیاسی به نهادهای بین المللی حتی در حوزه سلامت، یادآور شد: در دوران کرونا شاهد بودیم که جان انسانها برای این نهادها اهمیتی نداشت و با تکیه بر منافع و با دیدگاه خصمانه مردم ایران را از اقلام بهداشتی و سلامت محروم کرده بودند.
به گفته، قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر اما بیتوجهی و نگاه بیتفاوت نهادهای بین الملل به موضوع مقابله با مواد مخدر هیچگاه باعث نشده است که جمهوری اسلامی ایران وظیفه شرعی، دینی، اخلاقی و انسانی خود را در برابر مردم ایران و جهان نادیده بگیرد.
کاظمی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با هدیه بیش از ۱۲ هزار شهید در حوزه مبارزه با مواد مخدر ثابت کرده است که تنها نگاه ملی به این مساله ندارد و انسانیت و تکلیف شرعی را مقدم بر هر نوع نگاهی میداند.
نظر شما