معاون آموزش ابتدایی: اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است

سمنان - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، تامین نیروی انسانی را اولویت نخست این وزارتخانه در ابعاد کمی و کیفی عنوان کرد و گفت: ایجاد تحولات نظام آموزشی باید در کف مدارس ملموس باشد.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید طریفی حسینی روز چهارشنبه در نشست با مدیران مدارس غرب استان سمنان در کانون فرهنگی لقمان حکیم گرمسار، با اشاره به اینکه سال گذشته موج بزرگی از بازنشستگی در این وزارتخانه رقم خورد، افزود: ۷۲ هزار ردیف استخدامی و بستر جذب ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و برنامه ریزی برای جذب ۱۹ هزار نیروی کیفی در عنوان های پرورشی، مشاور، مراقب سلامت و چند عنوان شغل جدید برای جذب در مدارس ایجاد شده است که این امر حاکی از نگاه ویژه دولت نسبت به جبران کمبود نیروی انسانی در این وزارتخانه دارد.

وی یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش در یک نقطه عطف در تحولات نظام تعلیم و تربیت قرار دارد که رویکرد مهم آن در اولویت قرار دادن مسائل این وزارتخانه به عنوان مسئله اساسی کشور است.

وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش آینده کشور را می سازد، اضافه کرد: بنابراین همه دستگاه ها باید در این راستا نقش آفرین باشند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: این نهاد در صدد ریل‌گذاری و سیاست‌گذاری جدید در نظام آموزشی کشور است؛ به گونه ای که تحولات آن در کف مدرسه احساس شود.

معاون آموزش ابتدایی: اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است

نگاه ویژه دولت سیزدهم به نظام آموزشی

وی کیفیت بخشی و ارتقا مدارس دولتی را یکی از اولویت های مهم وزارت آموزش و پرورش در سال جاری عنوان کرد و گفت: به منظور تحقق این امر برای تامین نیروی انسانی، زیرساخت و فضای آموزشی، و تحول درسی تدابیر مختلفی اندیشیده شده است.

این مسئول با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش ۵۰۰ هزار میلیارد ریال برای رتبه بندی معلمان هزینه کرده است، افزود: این در حالی است که کل بودجه سازمان نوسازی در سال گذشته ۱۰۰ هزار میلیارد ریال بود.

طریفی حسینی بیان کرد: اولویت اول وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی در ابعاد مختلف کمی و کیفی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کمبود نیروی انسانی، کمبود فضای آموزشی و رتبه بندی معلمان مهم ترین مسائل و مشکلاتی بود که در این دیدار توسط نمایندگان مدیران مقطع متوسطه و ابتدایی مطرح شد.

یکهزار و ۲۸ مدرسه با ۱۱ هزار و ۲۰۰ نیروی معلم و فرهنگی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ پذیرای ۱۳۳ هزار دانش آموز در استان سمنان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha