هفت واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید بازگشت + فیلم

تربت حیدریه – ایرنا- معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه تربت حیدریه گفت: هفت شرکت راکد و غیر فعال در این شهرستان پس از توقف ۱۰ ساله، در دولت سیزدهم (۲ سال گذشته) به چرخه فعالیت و تولید بازگشت.

به گزارش ایرنا، علی‌اکبر کی‌پور روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان تربت حیدریه افزود: بازگشت این شرکت ها به چوخه تولید به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ایجاد اشتغال و کاهش معضل بیکاری نقش مهمی دارد.
وی بیان کرد: همچنین مشکل ۸۰ شرکت و مجموعه اقتصادی شهرستان تربت حیدریه در زمینه‌های مختلف اعم از تسهیلات، انرژی و سایر موضوع‌ها مورد رسیدگی قرار گرفته است.
 فرماندار ویژه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: ۱۲۰ بازدید به همراه مدیران و مسوولان بخش‌های مختلف از واحدها و مجموعه های تولیدی و اقتصادی این شهرستان انجام گرفت که باید این اقدام‌ها برای مردم منعکس می‌شد.

پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایت رژیم صهیونیستی هوشمندانه بود
کی‌پور با اشاره به پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق افزود: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق هوشمندانه، کوبنده و با تدبیر بود.
وی ادامه داد: ایران از قبل هم اعلام کرد به جنایت صهیونست ها پاسخ می‌دهد و از عنصر غافلگیری برای پاسخ خود استفاده نکرد.
معاون استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: اکنون که دشمن و نظام استکبار در عرصه نظامی خود را ناتوان دیده است به روش های دیگر تلاش می‌کند، به ایران اسلامی ضربه بزند که می توان به فشارهای اقتصادی، عملیات‌ها روانی و تلاش برای تخریب روحیه مردم کشور و تحریک و تقویت جریان های تجزیه طلب و تکفیری اشاره کرد.

بستر سازی حضور مردم برای حل مشکلات شعار محوری دولت است
دستیار استاندار خراسان رضوی در امور مردمی سازی هم در این نشست گفت: بستر سازی برای حضور مردم برای حل مسایل شعار محوری این دولت و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
حجت الاسلام محمدهاشم زروندی ادامه داد: مفهوم مردمی سازی سپردن امور به دست مردم بوده و با حضور در بین مردم و مردم نمایی متفاوت است.
وی با اشاره به حضور خود در اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: ۵۴ درصد مدارس در ایران را خیران ساخته اند که درصد مدارس مردمی ساز در استان بالای ۷۰ درصد است.
دستیار استاندار خراسان رضوی در امور مردمی سازی با گلایه از برخی مجموعه‌ها بیان کرد: برخی مجموعه ها این سازوکار را ندارند و حتی مردم را پس می زنند، باید سازوکار مردمی سازی ایجاد شود تا ظرفیت های مردمی برای عمران و آبادانی کشور به کمک دولت بیاید.
حجت الاسلام زروندی اضافه کرد: مدیران باید فکر کنند چگونه می‌توان با کمک مردم یک مسئله را حل کرد که این می تواند به تحقق شعار سال کمک کند.
نشست‌ها باید خروجی داشته باشد
نماینده مردم تربت‌حیدریه زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی هم در نشست شورای اداری گفت: نشست‌های شورای اداری بایستی دارای دستورکار مشخص بوده و یک مسئله و موضوع خاص را حل کند.
محسن زنگنه خاطرنشان کرد: جهش تولید با کار ظاهری محقق نمی‌شود بلکه باید بلوغ فکری بالا برود، نشست‌ها همراه با و نقد و نظر جدی برگزار شده خروجی داشته باشد.


جذب سرمایه‌گذار در صدر کارها باشد
وی بیان کرد: پارسال سال خوبی برای شهرستان بود، مثلاً در حوزه گردشگری اعتبارهای خوبی جذب شد در حوزه آب و برق و راه اتفاقات خوبی رخ داد.
زنگنه اشاره کرد: ۲ مشکل در زمینه جهش تولید در تربت حیدریه وجود دارد که یکی به ما بازمی گردد که آن جذب سرمایه گذاران است اما اکنون ۲ تا سه سرمایه‌گذار خوب جذب شده‌اند.
نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یک بخش از مشکل هم به دست مدیران حل می‌شود که آن رفع موانع سرمایه‌گذاری و تولید است، مردم از رفتار کارمندان گلایه دارند، برخوردها را که می‌توان حل کرد.
وی گفت: اکنون جذب سرمایه گذاران و اشتغال و تولید باید در صدر کارها باشد.
زنگنه افزود: عقب افتادگی سیاسی دلیل اصلی عقب افتادگی منطقه تربت حیدریه است، افرادی هم که وارد مسایل سیاسی می شوند از آن بلوغ سیاسی لازم برخوردار نیستند.
نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: در مجلس هم اصلاح طلب و هم اصولگرای تند هستند اما در مورد مسایل کلان کشور با هم همکاری می‌کنند.
مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه با مزیت‌های مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha