به گزارش ایرنل، سیدکاظم اولیایی امروز جمعه در گفتوگویی تلویزیونی با اشاره به دوران واگذاری دو باشگاه بزرگ پایتخت تاکید کرد: خوشبختانه وزارت ورزش و جوانان با درک درست و بهموقعی داشت حساسیتهای موجود را درک کرد و با تاکید وزیر ورزش چند جلسه کارشناسی بسیار خوب در زمان لازم برگزار شد. یکی از مشکلات ما در گذشته این بود که وزاری قبلی در اتاقهای دربسته به دنبال حل کردن این مشکل بودند اما کیومرث هاشمی با حضور نخبگان و افراد کارشناس و آنهایی که دخیل بودند وارد میدان شد که تلاش این گروه در نهایت منجر به یک دستورالعمل شد که بعد از آن هم در دولت پیگیری و تا این مرحله پیش رفت.
وی ادامه داد: موضوع دیگری که مطرح بود این است که واگذاری از اختیارات وزارت ورزش نبود اما وزیر ورزش کار را جمع کرد. هاشمی وقت گذاشت و در دولت هم هماهنگیهای لازم صورت گرفت. در کل باید گفت قدم مثبتی برداشته شد و از یک بنبست خارج شدیم و حالا باید در مسیر درست گام برداریم.
عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفهای یادآور شد: این یک واقعیت است که در شرایط خوبی قرار نداشتیم و به یک بنبست رسیده بودیم که نیازمند تغییرات بود. در بحث واگذاری باید دو موضوع را مد نظر داشت یکی آنکه باید قوانین داخلی را رعایت کنیم و از سویی دیگر قوانین بینالمللی را هم مد نظر داشته باشیم. صحبتهایی شنیده شد که باید ۸۵ درصد واگذاری صورت بگیرد اما صحیح آن ۵۱ درصد است. در این بخش میتوان تا سقف ۸۵ درصد واگذاری صورت بگیرد که اما بحث کنونی بر روی ۵۱ درصد بوده که بخشی از آن قبلا صورت گرفته و روند کار در حال انجام است.
اولیایی گفت: تا زمان باقی مانده این موضوع مدیریت و حل خواهد شد و بعد از آن باید تا دهم خردادماه نیز مستندات را ارائه کنیم، البته به دلیل آنکه زمان نداریم اظهارنامه و مدارک لازم را بارگزاری خواهیم کرد و بعد آن در فرصتی که خواهیم داشت در خصوص برنامهریزی میان و بلندمدت هم اقدام خواهد شد.
وی تاکید کرد: با توجه به حضور بنگاههای اقتصادی ممکن است حباب مالی ایجاد شود که جا دارد مسائل مالی به دقت مورد بررسی قرار بگیرد. از این به بعد باید هزینه و درآمد با هم دیده شده و بر اساس یک ساختار صحیح در خصوص آن اعمال نظر کرد. این طور نیست که این مبالغ را هر جا خواستیم هزینه کنیم. اینها یک شرایط و فرمول دارد که باید بر اساس آن اعمال نظر کرد به عنوان مثال باید ۲۰ درصد برای آکادمی یا مبلغی هم برای زیرساختها هزینه کرد.
عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفهای با اشاره به اتفاقات و حاشیههای گذشته در باشگاههای فوتبال ایران تصریح کرد: ساختار ما ایرادهایی داشت که باید اصلاح شود، هیات مدیره و مجمع باید کار خود را به خوبی انجام دهند و واژه ماشین امضا را فراموش کنیم. آقایان باید بدانند برای هر امضایی باید پاسخگو باشند. مدیرعامل باید در اختیار هیات مدیره باشد و آنها نیز بر اساس برنامههای ارائه شده حرکت کنند. فدراسیون فوتبال هم باید هیات نظارت بر صدور مجوز را به صورت دائم و فعال داشته باشد. ۱۶ باشگاه داریم که هر کدام بر اساس اساسنامه خود اقدام میکنند و این نیازمند آن است که همه بر اساس یک الگو حرکت کنند چراکه در غیر این صورت دچار مشکل میشویم. فراموش هم نکنیم که این مدل باید تضمین بقا داشته باشد.
اولیایی ادامه داد: تیمهایی مانند استقلال و پرسپولیس یک برند برای خود در آسیا به حساب میآیند و باید با پیدا کردن بازیکنان مستعد و مطرح کردن آنها، از طریق فروش این ستارههای جوان درآمدزایی کنند اما متاسفانه آنها مسیر برعکس را میروند و از بازیکنان تیمهای دیگر استفاده میکنند. امیدواریم با روند صحیح این واگذاری و استفاده از خبرگان ورزشی شاهد برطرف شدن همه مشکلات و مسائلی باشیم که تا امروز فوتبال ما با آن درگیر بود تا فوتبال ایران در ریل خود قرار بگیرد.
نظر شما