حسین امامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۰ هزار و ۷۰۰ پیمایش اشتراک آب سال گذشته در این شهرستان صورت گرفت که منجر به شناسایی و قطع این تعداد انشعاب شد.
وی اضافه کرد: بحران خشکسالی و کمبود شدید ذخایر و منابع تامین آب به دلیل کاهش بارش ها و همچنین اقدام افراد در نصب انشعابات غیر مجاز سبب آلودگی شبکه آبرسانی و هدر رفت آب می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: شناسایی انشعابات غیر مجاز نتیجه پیمایش خطوط و شبکه های تغذیه آب است و با توجه به کاهش منابع تولید آب و مهاجرپذیر بودن شهرستان، وجود چنین انشعاباتی دور از ذهن نیست و در سال جاری نیز برخورد با این گونه انشعابات تشدید خواهد شد.
امامی افزود: برخورد با پدیده سرقت آب در خراسان رضوی با قدرت ادامه دارد و با توجه به نقش مشارکت عمومی مردم در توسعه و خدمت رسانی در حوزه آب، از مردم درخواست می شود تا هر گونه تخلف در حوزه آب و انشعابات غیر مجاز را به مراکز و آمارهای مرتبط و همچنین از طریق سامانه ۱۲۲ اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، حدود ۵۵ هزار مشترک زیر پوشش اداره آب و فاضلاب شهرستان طرقبه - شاندیز قرار دارند.
بر اساس اعلام دستگاههای خدماتی، شمار ساکنان شهرستان طرقبه -شاندیز حدود ۸۰ هزار نفر است که این جمعیت در ۲ شهر طرقبه و شاندیز و ۳۹ روستای دارای دهیاری سکونت دارند.
۱۵ آبادی شهرستان طرقبه - شاندیز، روستای هدف گردشگری شناخته شده و ییلاقی و گردشگرپذیر است.
نظر شما