" علی دهقان منگابادی " روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: تخریب برخی از سازههای آبخیزداری و خاک حوزههای آبخیز جزو اهم خساراتی است که در شهرستان وارد شد.
وی ادامه داد: سامانههای بارشی منتهی به سیل در شهرستان در سه حوزه خودنمایی کرد و منجر به آبگیری کامل سازههای موجود گردید.
این مسئول بیان کرد: با تلاش نیروهای زیرپوشش و همکاری سایر دستگاهها نیز خروجی سیل در روستاهای بنادک سادات، ابراهیمآباد، منشاد، گل افشان، گهور، دره و کنجکوه، مدیریت و کنترل شد.
وی گفت: در مجموع پنج میلیون متر مکعب سیلاب در منطقه کنترل و در سازههای موجود شهرستان مدیریت که با توجه به رهاسازی تدریجی آب در بستر رودخانهها به جهت نفوذ بسیار بهتر و جلوگیری از تبخیر توسط باد و آب ضروری است.
دهقان بیان کرد: افزون بر سیلهای رودخانهای بزرگ در محدودههای ذکر شده، مناطق دیگری با سیلاب مواجه از جمله رودخانه شور گردکوه و ارنان با شدت کمتر که مدیریت شد.
وی گفت: بارشهای اخیر علاوه بر تغذیه سفرههای زیر زمینی منجر به آبگیری پروژههای بیولوژیک درخت کاری و همچنین تقویت پوشش گیاهی مراتع سطح شهرستان شد.
بخش مرکزی مهریز شامل دهستانهای میانکوه، ارنان، تنگچنار، بهادران و خورمیزات است و از جمعیت ۵۵ هزار نفری این شهرستان حدود ۳۰ درصد در روستاها زندگی میکنند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما