بیش از هزار اثر به دبیرخانه «طنزپهلو» رسید/ افزایش ۲ برابری آثار نسبت به دوره هفتم

تهران- ایرنا- جشنواره طنز و رسانه(طنز پهلو) هفته آینده برترین‌های خود را خواهد شناخت؛ رویدادی که در هشتمین دوره خود شاهد ارسال بیش از یک هزار اثر از طنزپردازان و فعالان رسانه‌ای کشور با افزایش دو برابری نسبت به دوره پیشین خود است.

هادی کافی دبیر اجرایی جشنواره‌های رسانه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: طنز یکی از موضوعات مهم و مورد تاکید فعالان و صاحب نظران رسانه است که در بخش رسانه حضور جدی و پررنگی داشته باشد، که متاسفانه در چند اخیر نسبت به این موضوع اخیر مقداری بی توجهی شده بود.

وی خاطرنشان کرد: تا سال ۱۴۰۱ جشنواره طنز و رسانه ۶ دوره به صورت استانی در شهر فومن در استان گیلان برگزار شده بود که امسال (۱۴۰۳) برای دومین بار در سطح ملی برگزار می‌شود.

۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری اختتامیه طنز پهلو در فومن

دبیر اجرایی جشنواره‌های رسانه‌ای کشور گفت: از دوسال پیش این رویداد رسانه ای را تقویت کردیم، دوره هفتم آن به صورت ملی در سال گذشته برگزار شد و اختتامیه دوره هشتم آن نیز روز ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن برگزار خواهد شد.

کافی اظهار داشت: بیش از یک هزار اثر به دبیرخانه جشنواره طنز و رسانه از سراسر کشور و استان‌های مختلف ارسال شده که میزان استقبال از این نظر ارسال آثار نسبت به دور هفتم افزایش دو برابری دارد.

دبیر اجرایی جشنواره‌های رسانه‌ای کشور گفت: ویژگی امسال و این دوره از برگزاری جشنواره طنزپهلو حضور طنزپردازان در فضای مجازی است.

کافی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی و مطابق با نظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ، در تلاشیم در این دوره از جشنواره طنزپردازان موثر رسانه‌ای از سراسر کشور را با خود همراه داشته باشیم.

بیش از هزار اثر به دبیرخانه «طنزپهلو» رسید/ افزایش ۲ برابری آثار نسبت به دوره هفتم

به گزارش ایرنا، آیین پایانی هشتمین جشنواره ملی طنزپهلو (یادمان کیومرث صابری فومنی) یازدهم اردیبهشت ماه 1403 در استان گیلان، شهر فومن (زادگاه گل‌آقا) برگزار خواهد شد.

عباس حسین‌نژاد دبیری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه را بر عهده دارد و امید مهدی‌نژاد و سعید سلیمانپور در بخش شعر و داوود امیریان و رضا ساکی در بخش داستان، امیر اسماعیلی و مهدی واقفی در بخش چندرسانه‌ای، احمد عربانی و مجید خسروانجم در بخش کاریکاتور و محسن فراهانی و علی‌اکبر قاضی‌زاده در بخش نثر، مجموع آثار رسیده به جشنواره ملی طنز پهلو را ارزیابی می‌کنند.

در این جشنواره به ۱۵ نفر از برگزیدگان در پنج بخش داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون جوایزی ارزنده اهدا خواهد شد.

دبیر خانه جشنواره ملی طنز پهلو پیش‌تر اعلام کرده بود که متقاضیان تا روز یکشنبه- ۳۱ فروردین ماه- فرصت دارند آثار خود را با موضوعات انتخابات، یک بام و دو هوای حمایت غرب از مردم غزه، بسته شدن پنجره جمعیتی در آینده نزدیک و پیر شدن ایران، توهمات اپوزوسیون جمهوری اسلامی ایران، ورزش به ویژه فوتبال، گرانی خودرو، مصائب اینترنت، گرانی خانه و کرایه خانه، آفت‌های فضای مجازی (اعتیاد به گوشی، فودبلاگرها، بلاگرهای بی‌سواد، فیک‌نیوزها و…)، جهان‌گردی ایرانی‌ها و ایران گردی جهانیان،صرفه‌جویی در مصرف آب و انرژی، بروکراسی اداری و آزاد به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دارندگان رسانه‌های شخصی در شبکه‌های اجتماعی نیز می‌توانستند در این جشنواره شرکت کنند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه گفت «گل آقا دوران طلایی طنز کشور است و ملی شدن جشنواره طنزپهلو ضروری است. وزارت فرهنگ آماده حمایت ویژه از طنز پردازی و هنرمندان است و فومن مرکز طنز کشور خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha