به گزارش دوشنبه شب ایرنا از "خبرگزاری فرانسه", تلالنگ موفوکنگ، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد حق سلامت افزود که اسرائیل حقوق بشر را به عنوان یک "گزینه انتخابی" تلقی می کند.
او به خبرنگاران در ژنو گفت که تنها چند روز پس از جنگ در غزه، "زیرساختهای پزشکی آسیبهای جبرانناپذیری دیدند. "
وی ادامه داد که در میان بمباران بی امان غزه توسط اسرائیل، کارمندان بخش سلامت ماه ها تحت شرایط وخیم با دسترسی بسیار محدود به تجهیزات پزشکی کار کرده اند.
موفوکنگ که توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل منصوب شده است، تاکید کرد: این جنگ از ابتدا بر سر حق سلامت بوده است.
به گزارش ایرنا، پیش از این فدراسیون بینالمللی صلیب سرخ و هلالاحمر با صدور پیامی فجایع بیمارستانها و مراکز درمانی غزه را به شدت محکوم کرد.
همچنین، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در فلسطین اعلام کرد که کاروان های کمک های بشردوستانه به دلیل مانع تراشی رژیم صهیونیستی قادر به رساندن سوخت به بیمارستانهای نوار غزه نیستند.
پیش از این نیز دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد از دست و پنجه نرم کردن بیش از یک میلیون فلسطینی با قحطی و ناامنی غذایی به دلیل حملات شدید ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه و مانع تراشی این رژیم برای ورود کمک های بشر دوستانه به آن خبر داده بود.
این دفتر اضافه کرد: موانع دسترسی برای ارائه کمکهای بشردوستانه همچنان پابرجا بوده و زمان در حال از دست رفتن است.
در همین راستا، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در جمع خبرنگاران گفته بود: بر اساس گزارش برنامه جهانی غذا، تقریباً ۷۰ درصد از جمعیت شمال غزه با گرسنگی فاجعه بار روبهرو هستند.
دوجاریک تصریح کرد: با این حال، تلاشها برای ارائه کمکهای حیاتی به شمال این منطقه به دلیل محدودیتهای دسترسی و درگیریهای جاری با مانع مواجه شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی از بدو حمله به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ ( ۱۵ مهر) به طور مداوم نوار غزه را آماج حملات هوایی، زمینی و دریایی خود قرار داده و علاوه بر شهادت بیش از ۳۴ هزار فلسطینی و مجروح کردن بیش از ۷۶ هزار نفر از ساکنان آن زیرساختهای این منطقه را هدف قرار داده و یک فاجعه انسانی بیسابقه علیه مردم غزه رقم زده است.
نظر شما