جشنواره ملی زنان و رسانه «مریم» برگزار می‌شود/تهرانی‌ها در صدر آثار ارسالی به «طنزپهلو»

تهران- ایرنا- مشاور معاون امور رسانه و تبلیغات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به ضرورت جریان‌سازی و توجه به افکار عمومی جامعه، رویدادی با موضوع زنان و رسانه با عنوان جشنواره «مریم» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار رسانه و مطبوعات ایرنا، هادی کافی مشاور معاون امور رسانه و تبلیغات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر اجرایی جشنواره‌های این معاونت روز سه‌شنبه - ۴ اردیبهشت - در نشست خبری هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه(طنزپهلو) اظهار داشت: در دولت سیزدهم برای تقویت و جریان‌سازی رویدادهای مورد نیاز افکار عمومی رویدادهای مختلفی اعم از زنان با عنوان «مریم» تدارک دیده شده که امسال این رویداد جدید برگزار می‌شود.

وی گفت: در سه سال گذشته تلاش شد حوزه طنز با برگزاری جشنواره ملی طنز و رسانه به عنوان یکی از موضوعات مهم و مورد نظر وزارت فرهنگ در دولت مردمی تقویت شود که اختتامیه هشتمین دوره آن این رویداد در شهر فومن هفته آینده برگزار می‌شود.

مشاور معاون امور رسانه و تبلیغات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امسال با همکاری رسانه‌ها، مشارکت دو برابری در هشتمین دوره جشنواره ملی طنزپهلو را داریم.

تهرانی‌ها در صدر آثار ارسالی به «طنزپهلو»

عباس حسین‌نژاد مدیر دفتر طنز حوزه هنری و دبیر هشتمین جشنواره طنز و رسانه (طنز پهلو) در این نشست خبری اظهار داشت: سال گذشته ۴۶۲ اثر در پنج بخش جشنواره به دبیرخانه ارسال شد که امسال به یک هزار و ۱۲۹ اثر رسیده است.

دبیر هشتمین جشنواره ملی طنزپهلو افزود: هنرمندان پنج استان بیشتر از بقیه مشارکت داشتند و تهران با ۲۸۹ اثر رتبه اول را دارد و بعد از آن اصفهان با ۱۲۵ اثر، فارس ۱۰۱ اثر، قم با ۹۵ اثر و خراسان رضوی با ۸۴ اثر در جایگاه دوم تا پنجم قرار دارند، الیته یکی از استان‌ها هم هیچ شرکت کننده ای نداشت.

حسین‌نژاد گفت: تلاش می‌کنیم دو نشست آموزشی و اطلاع‌رسانی در این رویداد با موضوع نحوه تولید طنز و کاریکاتور توسط مرحوم صابری فومنی در جشنواره برگزار می‌شود.

هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه(طنزپهلو) روز سه‌شنبه هفته آینده ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه مرحوم کیومرث صابری‌فومنی(گل آقا) در استان گیلان برگزار می‌شود

وی خاطرنشان کرد: در بخش داستان طنز، ۲۴۴ اثر، کاریکاتور و کارتون ۲۲۶ اثر، شعر طنز ۲۵۷ اثر، طنز چند رسانه ای ۱۰۱ اثر و طنزمطبوعاتی ۳۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

حسین نژاد همچنین گفت: موضوعی به نام شهر و رسانه هم مطرح است و اهمیت دارد. بلاگر و بلاگری هم خیلی فراگیر شده و همه به نحوی تولید محتوا می‌کنند.

دبیر هشتمین جشنواره ملی طنزپهلو خاطرنشان کرد: طنز رسمی از طنز غیررسمی عقب افتاده است و از بلاگرها دعوت کردیم که بدانیم آنها در کجای کار و ما در کجای کار قرار داریم. این روزها «رایانه سپهر» (فضای مجازی) رهاشدگی دارد که اگر فکری نشود به نتیجه‌ نمی رسیم.

پیوند اقتصاد و طنز افزایش یافته است

حسین‌نژاد گفت: چیزی به نام رسانه و مطبوعات ثبت شده و ثبت نشده داریم، ما تلاش می‌کنیم به دوستانی که در رسانه‌های خود طنز تولید می‌کنند کمک کنیم تا سطح طنز خود را هم ارتقا دهند.

وی اظهار داشت: طنزی که به عنوان طنز در «رایانه سپهر» (فضای مجازی) می‌شناسیم با اقتصاد پیوند خورده و تولیدکنندگان آن بیشتر شده و این به توسعه طنز منجر شده است؛ پیوند اقتصاد و طنز خیلی زیاد شده و خیلی بیشتر هم خواهد شد و اگر به عنوان متولی امر به آن توجه نکنیم ضرر خواهیم کرد.

آموزش بلاگرهای استانی و جوایز طنزپهلو

دبیر جشنواره ملی طنزپهلو گفت: تلاش می کنیم در قالب این نوع رویدادها در استان‌ها حتی به بلاگرها آموزش طنز داده و آثار آنها را در حوزه هنری بررسی کنیم تا پیوندی میان حوزه هنری و معاونت امور رسانه ایجاد شود تا به آرمان‌های اصلاح اجتماعی از طریق طنز برسیم.

وی درباره جوایز جشنواره گفت: در هر بخش به چهار نفر برتر جایزه اعطا می‌شود که جایزه نفر اول ۱۰ میلیون تومان، دوم ۷ میلیون تومان، نفر سوم ۵ میلیون و نفر چهارم هم دو میلیون تومان به همراه تندیس جشنواره اهدا می شود.

حسین‌نژاد گفت: ما از همه نویسندگان طنز و کاریکاتوریست‌ها در رسانه‌ها دعوت کردیم آثاری را که در رسانه‌های خود منتشر می‌کنند به جشنواره بیاورند و از بلاگرها هم خواستیم در جشنواره شرکت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha