به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزانه شکوری روز سه شنبه در دیدار با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اظهار کرد: بررسی کارشناسان نظام مسایل کشور نشان داده که بیشتر موضوعات و مسایل بانوان در سطح استانها متفاوت از بانوان پایتخت بوده و باید به صورت مجزا برای جذب ایدههای بومی برنامه ریزی کرد.
وی با بیان اینکه مشکلات و مسایل بانوان در کمیسیونهای تخصصی مورد بررسی قرار میگیرد، ادامه داد: مجمع نظام مشورتی آمده تا به حل مسایل و مشکلات بانوان کمک کند و اگر کسی احساس میکند که میتواند راهکاری ارایه دهد، ما در کمیسیونهای تخصصی از آنها استقبال خواهیم کرد.
شکوری بر محور آموزش در حوزه بانوان تاکید کرد و یادآور شد: در این مدت که روی موضوعات و مسایل بانوان کار شد، متوجه شدیم که بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و میتواند به توانمندسازی این جامعه م و حتی رفع مشکلات آنها کمک کند.
مسوول امور بانوان نظام مسایل کشور ادامه داد: در حوزه زنان سرپرست خانوار خیلی کارهای میدانی و تحقیقی صورت گرفت و مشکلات این افراد در طول پنج سال شناسایی شد، تا جایی که متوجه شدیم مشکلات ریشهای این افراد هرگز از سوی کمیته امداد و بهزیستی حل نخواهد شد و باید به دنبال حل مشکلات بنیادی در این حوزه بود.
شکوری در ادامه به لایحه حفظ کرامت نیز اشاره کرد و گفت: لایحه حفظ کرامت که ۱۰ سال به طول انجامید تا به صحن علنی مجلس برسد، با کمک مجمع مشورتی نظام مسایل کشور کلیات آن به تصویب رسید و جزییات آن در مجلس آتی بررسی میشود.
وی تاکید کرد: این لایحه دارای معایب و مزایایی است که باید در مرحله اجرا مورد بررسی قرار بگیرد، ما اعتقاد داریم که این لایحه حداقل حقوق جامعه زنان را حمایت و تقویت میکند و لازم است که مواردی دیگری نیز در آن لحاظ شود.
شکوری خاطرنشان کرد: اعضای مجمع مشورتی زنان همگی جوان و نخبه هستند و شرایطی را فراهم کرده تا جوانان صاحب نظر کشور در کنار فضای انتقاد به ارایه راهکار بپردازند.
نظر شما