رویداد ملی صنایع خلاق توجهات را به نیازهای روز جامعه معطوف می‌کند

تهران- ایرنا- دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان از برنامه‌ریزی به منظور برگزاری رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران و تصمیم‌گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق در راستای رفع نیازهای روز جامعه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، مسعود حسنلو امروز سه شنبه در نشست خبری رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" در سخنانی با اشاره به اینکه، این رویداد با هدف ترویج نوآوری، کارآفرینی و خلق ثروت در "اینوتکس ۱۴۰۳" در محل پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود، برگزاری نشست های تخصصی، بخش نمایشگاهی، رونمایی، روایت پیشرفت پروتوتایپ، رونمایی، حکمرانی، سرگرمی، مشارکت عمومی، همرسانی، مشاوره، رقابت و مسابقه، تقدیر و ارزیابی و پنل و سخنرانی را از جمله بخش‌های مختلف این رویداد نام برد.

وی یکی از اهداف اصلی برگزاری رویداد ملی صنایع خلاق مانوین را توجه هرچه بیشتر به نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف عنوان کرد.

حسنلو همچنین آشنایی هرچه بیشتر با زیست بوم حوزه نوآوری و فناوری، ایجاد فرصت عرضه محصولات دانش بنیان، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ارتباط بخش دولتی با بخش خصوصی در قالب نیازهای فناورانه، ایجاد شور و نشاط در حوزه صنایع خلاق و نشر فرهنگ نوآوری در جامعه ایرانی-اسلامی را از دیگر اهداف عمومی رویداد مانوین ذکر کرد.

وی با اشاره به اینکه، زمینه شکل گیری ایده و اجرایی سازی رویداد مانوین در واقع کمک به رفع مسائل اجتماعی از طریق ظرفیت‌های اجتماعی، ابزارهای نوآورانه و فناورانه موجود در حوزه صنایع خلاق است، گفت: این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم‌گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق برگزار می شود.

حسنلو تصریح کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی، بخش نمایشگاهی، پروتوتایپ، رونمایی، روایت پیشرفت، حکمرانی، سرگرمی، مشارکت عمومی، همرسانی، مشاوره، رقابت و مسابقه، تقدیر و ارزیابی و پنل و سخنرانی از جمله بخش‌های مختلف مانوین است.

به گفته وی، از جمله محورهای این رویداد اختصاص فضایی برای تیم‌های استارتاپی به منظور معرفی خدمات و محصولات فناوری‌ و نوآوری‌ است که در این بخش از مدیران، سرمایه‌گذاران و شتابدهنده‌ها برای بازدید از توانمندی‌های شرکت‌ها و صنایع خلاق دعوت می‌شود تا زمینه توسعه و جذب سرمایه برای تیم‌ها هرچه بیشتر فراهم شود.

حسنلو همچنین در ارتباط با پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی هستند که از نظر اقتصادی و صنعتی قادرند پروژه‌ها را چند پله جلوتر برانند؛ بر این اساس، دو دسته پروژه‌ه پیشران و کلان را در این زمینه تعریف کرده‌ایم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: هم اکنون سه پروژه پیشران شامل کنسرسیوم صادرات اسباب‌بازی، پلتفرم به‌هم‌رسانی آموزشی و آزمایشگاه اثر اجتماعی احصاء و تایید شده و ۱۰ پروژه دیگر نیز در دستور کار پیگیری این مجموعه قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه، یکی از کارکردهای فناوری رفع مسائل مختلف در کشور است، گفت: بسیاری از مسائل موجود در حوزه های مختلف از جمله محیط زیست، عدالت اجتماعی و سلامت عمومی می تواند با توسعه فناوری های نرم و فرهنگی رفع شود.

۶ محصول حوزه صنایع خلاق در رویداد مانوین رونمایی می شود

دبیر اجرایی رویداد مانوین هم با بیان اینکه این رویداد همزمان با نمایشگاه اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود، گفت: در این رویداد از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی رونمایی می‌شود.

یاسر قرائی، صنایع خلاق را نقطه‌ای دانست که در زیست بوم فناوری کشور در ارتباط بیشتر با مردم قرار دارد و گفت: در سند ملی توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، هفت راهبرد برای گفتمان‌سازی و مشارکت مردم به منظور توسعه کاربردهای فناوری‌های نرم و فرهنگی پیش‌بینی شده است و برای رسیدن به این راهبردها برنامه‌هایی مانند ایجاد بستر مشارکت مردمی، تسهیل‌گری و حمایت از به‌کارگیری نمادهای ملی در نظر گرفته شد.  

وی با بیان اینکه برای دستیابی به این راهبردها، رویداد ملی صنایع خلاق مانوین برنامه‌ریزی شده است، برگزاری این رویداد را در راستای اجرایی‌سازی سند توسعه فناوری‌های نرم و خلاق دانست و اظهار کرد: بخش نمایشگاهی یکی از بخش‌های این رویداد به شمار می‌رود که با ایجاد ۲۸ غرفه شرکت‌ها و هسته‌های خلاق این حوزه آخرین دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلفی چون نوشت افزار، سبک زندگی، مد و پوشاک و غیره عرضه می‌کنند.

دبیر اجرایی رویداد مانوین، «روایت پیشرفت» را از دیگر بخش‌های این رویداد عنوان و خاطرنشان کرد: در این بخش بازدیدکنندگان با روند پیشرفت کشور در حوزه صنایع خلاق آشنا می‌شوند و در بخش رویدادی نیز با برگزاری سه استیج به بررسی موضوعاتی چون ارائه گزارش‌ عملکردها، رونمایی از کتاب‌ها و برندهای جدید، پروژه‌های پیشران و نوآوری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

وی رونمایی از برخی محصولات و دستاوردها را از دیگر بخش‌های مانوین عنوان کرد و گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی در نهایت شش محصول برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha