به گزارش ایرنا، حسن عسکری روز سهشنبه در نخستین جلسه انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان سنندج، اظهار کرد: کتابخانههای عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاهها و نهادها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهرها است.
وی افزود: بر این اساس برخی دستگاهها که دارای ساختمانهای بدون استفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهرها هستند میتوانند حق انتفاع این مکانها را به منظور راهاندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانههای عمومی قرار دهند.
فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیبهای اجتماعی است، اضافه کرد: راهاندازی کتابخانه امری عامالمنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.
وی یادآور شد: سنندج یکی از شهرهای فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانههای عمومی استفاده کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان نیز در این جلسه با تقدیر از مسئولان حامی کتابخانه ها، اظهار کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفهای همگانی است و همه دستگاهها و نهادها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.
معصومه حسنیخونسار با تاکید بر اینکه کتابخانههای عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.
وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانههای عمومی به ویژه در روستاها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر میتواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه های عمومی وارد کند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان از راهاندازی واحد سیار کتابخانهای شد و اظهار کرد: این امر دسترسی مردم به کتاب در مناطق فاقد کتابخانه را فراهم میسازد.
رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه گفت: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.
محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانههای عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقهمندان قرار دارد، بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار نفر در کتابخانههای عمومی شهرستان عضویت دارند.
نظر شما