حسین محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین میزان حمل بار در سال گذشته به مقصد استانهای خوزستان، تهران و قزوین و کمترین آن مربوط به استانهای کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و لرستان بوده است.
وی اضافه کرد: از مجموع ۱۱ هزار و ۸۴۳ تن کالای جابهجا شده، پنج هزار و ۱۷۰ تن معادل ۴۳ درصد کالاها از محموله های معدنی و ساختمانی بوده است.
این مسوول ادامه داد: ۲ هزار و ۴۲۸ تن کالا معادل ۲۰ درصد شامل محموله های فلزی، ۹۹۰ هزار تن معادل هشت درصد شامل مواد شیمیایی و ۹۴۹ هزار تن به میزان هشت درصد شامل محصولات کشاورزی بوده است.
وی به موضوع کارت هوشمند رانندگان اشاره کرد و گفت: رانندگانی که تمایل به فعالیت در عرصه حمل و نقل عمومی دارند باید در زمان درخواست کارت هوشمند، دورههای آموزشی مربوط به حوزه حمل و نقل عمومی را طی کنند.
محمدی افزود: هم اکنون دورههای آموزشی شاغلان بخش حملونقل عمومی از قبیل رانندگان و مهمانداران شامل دورههای آموزشی بدو خدمت و ضمن خدمت است که آموزش تخصصی ویژه شامل ایمنی لازم و نحوه برخورد و تکریم مسافر را در بر میگیرد.
کرمی یادآور شد: در پایان هر دوره آموزشی، آزمون جداگانه برگزار میشود که رانندگان موظفند در آنها شرکت کنند و نمره اخذ شده آنها ملاک عمل برای پذیرش در فعالیت حملونقل عمومی و دریافت کارت هوشمند است.
رشد ۳۶ درصدی جابهجایی مسافر جادهای زنجان در سال ۱۴۰۲
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان گفت: تعداد مسافر جابهجا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۷۱ نفر ثبت شده که در مقایسه با سال پیش از آن، ۳۶ درصد افزایش داشته است.
غلامرضا کرمی گفت: با بررسی جابهجایی مسافر طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشخص میشود که میزان جابه جایی مسافر در سال ۱۴۰۲ با ۲۰۲ هزار و ۷۲۶ سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان به مناطق مختلف کشور انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶ درصد رشد یافته است.
این مسئول ادامه داد: تعداد ناوگان اتوبوسی استان ۱۲۹ دستگاه، مینیبوس ۴۵۲، سواری ۵۱۵ و وی آی پی ۸۵ دستگاه است.
به گفته وی، یک هزار و ۵۰۶ راننده کار جابهجایی مسافران را در استان انجام میدهند که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ رشد ۴.۶ درصدی داشته است.
نظر شما