به گزارش خبرنگار ایرنا، این رونمایی با حضور رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی و رییس دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه معرفی شرکتهای موفق با عنوان رویداد بزرگ امید فردوسی است که اعضای آن دانشآموخته دانشگاه فردوسی مشهد هستند، تا امیدآفرینی را در میان این دانشجویان ترویج کند.
به توان هایتک روایت شکل گیری و تأسیس و پیشرفت یکی از بزرگترین شرکتهای فعال در صنعت برق کشور است که توانستند در تنگناهای وابستگی و تحریم که بخشهای مهمی از صنعت برق و انرژی کشور با بنبست و بحران مواجه شده بود، با دانش، همت و نوآوریهایشان، کشور را به سلامت از این مسیر عبور دهد.
شرکت آهار شرق، فعالیت خود را در حوزه خدمات مهندسی برق در گرایشهای الکترونیک و کنترل در سال ۱۳۷۹ آغاز کرده است، این فعالیتها با بازطراحی و تولید بردهای الکترونیکی نیروگاهی شروع و کمکم به طراحی سیستمهای کنترل پیشرفته مورد نیاز در صنایع انرژی کشیده شد.
این شرکت، در سال ۱۳۹۰ سیستم کنترل توربین بومی با نام تجاری «رامیار» ارائه کرد و پس از آن سیستم تحریک ژنراتور و سایر سیستمهای پیشرفته کنترل نیروگاهی، پالایشگاهی، نفت و گاز به مرور طراحی و ارائه کرد و امروز تعداد زیادی نیروگاه، پالایشگاه و خطوط انتقال نفت، از سیستمهای کنترل آهار استفاده میکنند.
حرکت به سوی رونمایی از محصولات فناورانه
رییس دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم گفت: امیدوارم با کمک استادان و دانشجویان فناور این دانشگاه بتوانیم به پیشرفتهای بیشتری دست پیدا کنیم.
مسعود میرزایی شهرابی با اشاره به ویژگی های مختلف ۱۳ دانشکده دانشگاه فردوسی مشهد افزود: دانشکده مهندسی چشم امید این دانشگاه است و امیدواریم با همکاری این دانشکده بتوانیم تحولی شگرف در شرق کشور ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: باید به مرحله ای برسیم که بتوانیم هرساله کتابها و محصولات فناورانه بسیاری را در این دانشگاه رونمایی کنیم، دانشگاه فردوسی باید ماموریت محور باشد تا در سطح کشور و جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم.
رییس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: امیدواریم در افق سال ۱۴۰۴ دانشگاه فردوسی یک دانشگاه تمدن ساز بر اساس دو مولفه قدرت در اقتصاد دانش بنیان و علم و فناوری باشد.
کتاب به توان هایتک که تحقیق آن برعهده «بهزاد دانشگر» بوده و نگارش آن توسط «شبنم غفاری حسینی» صورت گرفته است در ۱۷۶ صفحه، شمارگان یک هزار جلد و قیمت ۱۲۰ هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما