به گزارش ایرنا از سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور، مجتبی رضازاده با بیان اینکه تقویت و توسعه روستاهای استانهای مرزی از برنامههای میان مدت این سازمان است، افزود: تثبیت جمعیت در روستاهای مرزی به معنی تقویت امنیت پایدار در استان و به تبع آن ثبات و آرامش در میهن اسلامی است و باید حداقلهای معیشت برای مرزنشینان و روستاییان در این مناطق فراهم، تا از مهاجرت آنها به شهرها و ایجاد حاشینه نشینی جلوگیری شود.
رضازاده خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی و کمبود درآمدهمچنین نابرابری در خدمات شهری و روستایی از مشکلاتی است که روستاییان از آن رنج میبرند.
وی افزود: ظرفیتهای بالقوهای در بیشتر روستاهای مرزی در زمینه منابع معدنی و زیرزمینی وجود دارد که هنوز به طور کامل شناسایی نشده یا اگر انجام شده، بالفعل نشده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و مدیریت توسعه روستایی گفت: با تسهیل راههای ارتباطی، سرمایهگذاری و ایجاد امکانات باید در راستای ایجاد اشتغال در روستاهای مرزی تلاش کرد.
وی با بیان اینکه اصلاح، تکمیل و رسیدگی به روستاها دیدگاه دولت است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و وزیر کشور، روستاها را محل تولید متنوعی میدانند؛ بنابراین توانمندی روستاییان از جمله برنامههای دولت به شمار میرود که معاونت امور دهیاریها در پیروی از این سیاست چنین برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است.
رضازاده گفت: تاکنون چندین جلسه کارشناسی با حضور مدیران کل دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری ها و دیگر مسئولان ذیربط برگزار شده است تا ظرفیت های سرمایه گذاری در روستاها، امکان سنجی و چگونگی برپایی بازارچه های مرزی شناسایی و شیوه نامه های مربوطه تهیه شود.
نظر شما