به گزارش ایرنا، در دانشگاه جورج تاون در واشنگتن دی سی، جمعیتی از معترضان طرفدار فلسطین مقابل ساختمان اصلی اداری دانشگاه تجمع کردند.
در حالی که برخی از برگزارکنندگان این مراسم سخنرانی می کردند و شعارهای «فلسطین آزاد» و «از رودخانه تا دریا» را سر می دادند، جمعیت به اظهارات آنها گوش کردند. جمعیت سپس به سمت اردوگاه در دانشگاه جورج واشنگتن راهپیمایی کردند که توسط چندین استاد که لباس های جشن فارغ التحصیلی پوشیده بودند ،رهبری می شد.
در محوطه دانشگاه ده ها چادر بخشی از این فضا را پر کرده بودند. تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آن نوشته شده بود «مقاومت زمانی که مردم اشغال شده اند موجه است»، «تهاجم را متوقف کنید» و «هم اکنون آتش بس» شعار دادند «فقط یک راه حل وجود دارد، انقلاب انتفاضه، انتفاضه انتفاضه، زنده باد انتفاضه!»
دانشگاه کالیفرنیای امریکا نیز روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که یک «تظاهرات از طریق تحصن» در دانشگاه کالیفرنیا واقع در لسآنجلس، شکل گرفته است.
در بیانیه این دانشگاه آمده است: دسترسی به رویس هال و کتابخانه پاول محدود شده است، اما برنامه ها به طور معمول ادامه خواهد داشت و "کلاس ها طبق برنامه ریزی برگزار می شود. ما فعالانه این وضعیت را زیر نظر داریم تا از یک محیط امن و صلحآمیز در محوطه دانشگاه حمایت کنیم که به حق جامعه ما برای بیان آزاد احترام میگذارد و در عین حال اختلال در مأموریت آموزشی و یادگیری ما را به حداقل میرساند."
این تحصن پس از آن صورت می گیرد که پلیس نزدیک به ۱۰۰ معترض را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در نزدیکی این دانشگاه دستگیر کرد.
دانشجویان برای عدالت در فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا با انتشار پیامی در رسانه های اجتماعی از دیگران دعوت کردند تا به این گروه ملحق شوند و گفتند: "ما تا زمانی که خواسته هایمان برآورده شود اینجا می مانیم. اینجا بیایید»
در این پیام آمده است: "ما در همبستگی با فلسطین اردو می زنیم. ما نمی خواهیم در این کارزار نسل کشی شریک باشیم."
استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.
اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.
این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدانهای بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.
نظر شما