غربالگری سرطان روده بزرگ/افتتاح اولین مرکز رشد فناوری بالینی در پژوهشکده گوارش و کبد

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از افتتاح اولین مرکز رشد فناوری بالینی در پژوهشکده گوارش و کبد خبر داد و گفت: غربالگری سرطان روده بزرگ و بیماری‌های منتقله از آب و غذا توسط این پژوهشگده در حال انجام است.

علیرضا زالی روز یکشنبه در حاشیه افتتاح مرکز رشد فناوری های بالینی در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: غربالگری و تشخیص زودرس در بهبود روند درمان سرطان روده بزرگ موثر بوده و در سرطانها همواره تعاملی بین عوامل محیطی و ژنتیکی است.

وی اظهار داشت: در حوزه بیماری‌های غیرواگیر مثل سرطان، اگر آموزش‌های لازم داده شود و مردم زودتر مراجعه کنند، هم درمان اثربخش‌تر خواهد بود و هم در موارد سرطانی، شاهد طول عمر بیشتر این بیماران خواهیم بود.

زالی با بیان اینکه تشخیص، درمان و بازخوانی بیماری های گوارش و کبد در عرصه ملی انجام می شود، ادامه داد: کشورهای غربی با روند رو به افزایش این سرطان مواجه بودند اما با پیشگیری و غربالگری توانستند میزان ابتلا به این سرطان را کاهش دهند. ولی در کشورهای در حال توسعه، روند ابتلا به این سرطان در حال افزایش است.

وی با تاکید بر اینکه سرطان روده بزرگ، از نظر ساختاری جزو سرطان های قابل پیشگیری محسوب می شود، تصریح کرد: کسانی که سابقه فامیلی ابتلا به این سرطان را دارند بیشتر در معرض خطرهستند و باید پس از ۴۰ سالگی مورد غربالگری قرار بگیرند چرا که بیش از ۹۰ درصد کسانی که مورد کولونوسکوپی قرار می گیرند آمار ابتلا به سرطان روده را مهار کرده اند.

غربالگری سرطان روده بزرگ/افتتاح اولین مرکز رشد فناوری بالینی در پژوهشکده گوارش و کبد

افتتاح اولین مرکز رشد فناوری بالینی در پژوهشکده گوارش و کبد

رئیس دانشگاه در مورد افتتاح اولین مرکز رشد فناوری بالینی در پژوهشکده گوارش و کبد گفت: این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبدیل دانش به فناوریهای دانش محور حوزه سلامت به ویژه در حوزه، تکنولوژیهای نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روشهای جدیددرمانی، پزشکی دقیق و غیره به کار ببرد.

به گفته زالی، این مرکز با هدف حمایت از بنگاه های نوآور، کارآفرین و تبدیل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازارهای داخلی و بین المللی و کمک به ایجاد فرصتهای شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن چرخ های اقتصاد ملی تاسیس شده است.

وی افزود: ۲۰ شرکت در حوزه های تجهیزات پزشکی، پزشکی دقیق، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی در این مرکز مستقر هستند و امروز کیت تشخیص همزمان آنتی ژن هیلکوباکتر پیلوری و خون مخفی در مدفوع، یک محصول فناورانه در حوزه سلامت با تاکید بر غربالگری و چکاپ های هوشمند پزشکی و نمونه برداری از مجاری گوارشی که تولیدات داخلی هستند، رونمایی شد.

رونمایی از سه محصول نوآورانه در مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه

امروز، همزمان با افتتاح مرکز رشد فناوری‌های بالینی و مرکز نوآوری گوارش و کبد، از سه محصول فناورانه تولید داخل رونمایی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha