به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز یکشنبه در دیدار با اعضای مرکز شهرکردشناسی افزود: شهرکرد به عنوان مرکز استان رنگینکمان همه اقوام ساکن در استان به شمار میرود و ضرورت دارد تا به خوبی به همگان معرفی و شناسانده شود.
وی ادامه داد: شهرکرد با تاریخ و پیشنیه غنی، بزرگان زیادی در طول تاریخ داشته است و در دوران دفاع مقدس نیز رزمندگان این شهر نقش مهمی در جبهههای حق علیه باطل ایفا کردند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در حال حاضر نیز نخبگان سیاسی، علمی، فرهنگی، دینی و اجتماعی این استان چه در سطح ملی و چه استانی از مفاخر و سرمایههای استان و شهرکرد به شمار میروند که باید این افراد را به نسل جدید و نسلهای آینده به خوبی معرفی کرد.
حیدری روز شهرکرد را فرصت مناسبی برای معرفی مفاخر، فضلا و مشاهیر این شهر عنوان کرد و گفت: در حالی که باید از این فرصت استفاده کرد اما با راهاندازی دبیرخانه دائمی میتوان در طول سال به معرفی مفاخر شهر کرد پرداخت.
وی یادآور شد: در تخصیص و توزیع اعتبارات استانی نیز همواره عدالت را رعایت کرده و حق شهرکرد لحاظ شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای توسعه شهرکرد اقداماتی از جمله توسعه فرودگاه و احداث راهآهن را در دستور کار داریم و بار دیگر از طرحهای عمرانی شهر بازدید خواهم کرد و طرحهایی نظیر روگذر و زیرگذر باید در اولویت قرار گیرد.
حیدری یادآور شد: اولین بازدید خود پس از انتصاب در بین ادارات و دستگاههای استان از شهرداری شهرکرد بود و در این بازدید حدود ۲۰ برنامه به تصویب رسید.
به گفته استاندار چهارمحال و بختیاری در انتصاب مدیران نیز به نیروهای نخبه و توانمند شهرکردی هم توجه شد و این افراد منشاء خدمات بزرگی برای استان بودهاند.
حیدری افزود: همچنین برای توسعه مراکز بهداشتی و ورزشی در مرکز استان برنامه جدی داریم.
وی ساماندهی منظریه را از اقدامات شاخص دولت سیزدهم در شهرکرد عنوان کرد و گفت: در سفر رییسجمهور ۲ هزار میلیارد ریال مصوبه گرفته شد و برای ساماندهی نیز ، منظریه به شهرداری شهرکرد واگذار شود.
به گزارش ایرنا، ۳۱ اردیبهشت با عنوان روز شهرکرد نامگذاری شده است. شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما