به گزارش ایرنا، سید حسین حسینی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از غرفه گیلان در نمایشگاه اکسپو (فرصت های سرمایه گذاری کشور) گفت: ارزآوری ۶۵۰ میلیون دلاری صنایع شیلاتی نشان داد پتانسیل و ظرفیت بالقوه ای در این صنعت وجود دارد که می توان با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود آنها را بالفعل کرد.
وی تصریح کرد: با تدوین تیپ الگویی زنجیره ارزش آبزیان و ابلاغ آن به ۱۵ استان، بر استانداران تکلیف شد حلقه مفقوده صادرات محصولات که همان شناسه دار کردن و ایجاد ارزش افزوده در صنعت آبزیان است را در کنار سایر صنایع در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
وی گفت: با توجه به سابقه تاریخی شیلات گیلان و پتانسیل هایی که در این بخش وجود دارد، شیلات این استان بسیار پیشرو است اما از استانی که شیلاتی شناخته میشود انتظار می رود به لحاظ بهره برداری و نیز فراهم کردن زمینه های تولید، تمرکز بر بازار و فراهم کردن امکان صادرات گونه های مهمی مانند ماهیان خاویاری(که با ممنوعیت صید آن از سال ۲۰۱۱ تنها در حوزه آبزی پروری عرضه می شود) و وجود شرکت های دانش بنیان مستقر در استان بازیگر مهمی در حوزه امنیت غذایی، ارز آوری، اقتصاد و حکمرانی غذایی باشد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: عزم و همت مدیران ارشد استان بر این است که پتانسیل ها و ظرفیت های اقتصادی استان را در عرصه های مختلف از جمله در حوزه شیلاتی و کشاورزی علمی، به روز و فعال کنند.
حسینی اضافه کرد: غرفه استان گیلان در نمایشگاه اکسپو بسیار علمی، هوشمندانه و دقیق طراحی شده است و مسیر پیش تولید، حین و پس از تولید و نیز زنجیره ارزش در صنایع مختلف ازجمله در حوزه کشاورزی و شیلات به خوبی دیده و ظرفیت های استان در این غرفه به خوبی تبیین شده است.
استان گیلان با ۲۰ موقعیت سرمایه گذاری با ۹۰ هزار میلیارد تومان (همت) اعتبار در نمایشگاه اکسپو (فرصت های سرمایه گذاری کشور) حضور دارد. این نمایشگاه از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در تهران برگزار میشود.
نظر شما