به گزارش خبرنگار اوقاف ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه عصر یکشنبه -۹ اردیبهشت - در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: سازمان اوقاف افتخار این را دارد که خود را مخاطب فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی می داند و این مسیر را بر اساس تنطیمگری ایشان طی می کند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: جریان پرتابگر در ایران اسلامی دیگر دم دستی شده، پرتابهای در لایه لئو و ژئو و مئو که در ۴۶۰ پا زیر ۴۸۰ ثانیه قرار گرفت. سازمان وقف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می داند. آنچه امروز شاهد دستاوردهای وقف هستیم حفظ العین، افزایش منافع و اجرای نیات است. در حوزه دریافت اسناد تک برگ و کاداستر پیشرفت خوبی داشته ایم و امسال ۸۰ درصد دعاوی کاهش می یابد.
خاموشی اظهار کرد: نکته دیگر بحث حفظ العین است که چگونه به موقوفه رسیدگی می کنیم اصولا موقوفات مبنای بیابان زیاد داریم، در اقلیم گرم و خشک هم هست امروز در نمایشگاه غرفهای کاکتوس آورده بود که علوفه تولید می کند و همین باعث شد در اقلیم گرم جنوب فارس و خوزستان به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادیم.
وی پیشرفت های حوزه کشاورزی و مبارزه با آفات اشاره کرد و گفت: سوسک خرطوم دار در درختان خرما محصولات را تحت تاثیر قرار می دهد که اگر به جان محصول بیافتد محصول را چند ۱۰هزارتن کم می کند به فکر افتادیم آیا با پرتو می توانیم از بین ببریم به نتیجه رسیدیم که امکان پذیر است.
خاموشی بیان کرد: دانش برای بهینه سازی تولید مد نظر است در کرمان مزارع پسته دچار سرمازدگی میشد. ارتفاع کف زمین از ۱۰ متر به بالا ۴ درجه تفاوت دارد دانشبنیانها موتورهایی درست کردهاند که هوا را از بالا به پایین شلیک میکند؛ ما در وقف درگیر این مسائل هستیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: آب سرمایه کشور است باید بهرهوری آب در مزرعه را تعریف کنیم به اعتقاد ما اگر در کنار هرچاه آب، دستور دهید استخر بزنند و ماهی پرورش دهند که در غنی سازی خاک نیز موثر است، ماهی تا عمق ۳۰ سانتی متر خاک را غنی می کند. این مثالها گفته شد تا به زنجیره اشاره کنم زمینی در شهریار داریم که طی ۴۲ سال اجاره اندکی واریز می کرد، امسال ۴۲ میلیارد تومان درآمد داشته است. این مزرعه بالای ۱۰۰ میلیارد تومان ظرفیت تولید دارد.
وی افزود: در حوزه دریا، رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد دریاپایه را به کرات مطرح می کنند شرکتی یافتم که پرورش ماهی در قفس داشت با این شرکت رایزنی کردیم تصمیم گرفتم از تولید قفس تا پرورش ماهی ورود کنیم؛ این کار به مرور توسعه پیدا کرد. البته مشکلات قانونی دارد مثلا قایق ما را به رسمیت نمیشناسند نیاز به اصلاح قانون وجود دارد. در خلیج فارس می توانیم بالغ بر سه میلیون تن ماهی پرورش دهیم.
رئیس سازمان اوقاف عنوان کرد: دام سبک ما در کشور ۱/۱ تولید دارد هرسال یک زایش دارد مجموعهای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد تحقیقات صورت گرفت و هرسال از یک دام ۷ راس تولید می کند، از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار درست کردیم، مجموعه ای در کرمان داریم که ۶۳۰ راس وارد شد و الان ۳۵۰۰ راسی است البته مشکلاتی دارد که باید برطرف شود این دام محل برون رفت دارد.
وی گفت: بازدیدی از مجموعه کرج جهاد دانشگاهی کردم و یک مجموعه را پسندیدم و آن هم انتقال جنین در دام سنگین است در این زمینه با آفریقا قرارداد بستیم برای انتقال جنین که از ارزبری جلوگیری می کند.
خاموشی بیان کرد: سراغ تجهیزات پزشکی بخاطر نیاتی که در این زمینه وجود دارد رفتیم کارخانه دانش سلامت کوثر ۸ ماهه راه اندازی شد ۱۸۳۰ مجوز پزشکی داریم و این کارخانه صددرصد موقوفه است. هدف در تجهیزات پزشکی بومی سازی است.
به گزارش ایرنا، چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف با حضور ۳۹ شرکت دانش بنیان از ۵ اردیبهشت آغاز شد و آیین اختتامیه چهارمین دوره نمایشگاه وقف با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور و امام جمعه موقت تهران، جمعی از مسئولان فرهنگی در هتل ارم تهران برگزار شد.
نظر شما