مرکز پژوهش‌ها «دشمن شادکن» نباشد و به وظیفه ذاتی خود عمل کند

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: در شرایطی که همه قوا باید مقابل توطئه دشمن متحد باشند، انتشار گزارش‌های تفرقه آمیز، خلاف منویات رهبر انقلاب اسلامی است؛ هر اقدام و حرکتی که بخواهد دشمنان انقلاب و نظام اسلامی را شاد کند صحیح نیست و نباید به آن پرداخت و این رویکرد خلاف وظیفه ذاتی مرکز پژوهش‌های مجلس است.

حجت‌الاسلام مجید نصیرایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در واکنش به گزارش‌های جهت‌دار مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی علیه دولت مردمی که مورد استقبال روزنامه‌های منتقد و رسانه‌های معاند قرار گرفت، گفت: مرکز پژوهش‌ها به عنوان بازوی مشورتی مجلس به لحاظ سازمانی باید با بهره گیری از کارشناسان و متخصصان درباره مسائل اقتصادی، مسکن، معیشتی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی گزارش تهیه کند و برای رفع این موانع به نمایندگان مشورت دهد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این راستا وقتی نماینده نسبت به مسائل مختلف کشور آگاه شود با آگاهی بیشتری به طرح‌ها و لوایح مختلف ورود کرده و بهتر موضع گیری می‌کند یا اینکه همراه با اطلاع و آگاهی کامل برای حل مسائل مختلف تصمیم گیری خواهد کرد.

نصیرایی افزود: اما گاهی مرکز پژوهش‌ها گزارشی را آماده و تدوین می‌کند که هدفش اطلاع نمایندگان نیست و از برخی رسانه‌ها سر در می‌آورد که آمار و ارقام مندرج در گزارش‌ها ممکن است سبب تخریب دولت یا ایجاد یاس و ناامیدی جامعه شود.

وی تصریح کرد: در شرایطی که همه قوا باید مقابل توطئه دشمن متحد باشند، انتشار گزارش‌هاس تفرقه آمیز، خلاف منویات رهبر انقلاب اسلامی است. هر اقدام و حرکتی که بخواهد دشمنان انقلاب و نظام اسلامی را شاد کند صحیح نیست و نباید به آن پرداخت و این رویکرد خلاف وظیفه ذاتی مرکز پژوهش‌های مجلس است.

به گزارش ایرنا، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی و مشورتی کمیسیون‌ها و نمایندگان مجلس به عنوان مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم.

گزارش‌های جهت‌دار بازوی پژوهشی مجلس را به رسانه سیاسی تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

به عنوان نمونه، مرکز پژوهش‌ها به تازگی در گزارشی مدعی شده بود بیش از ۴۰ درصد مردم ایران به مسافرت نمی‌روند و یا محل اقامت در ۶۵ درصد مسافرت‌ها منزل اقوام یا آشنایان است.

همچنین این مرکز اعلام کرده بود بررسی آمارها از سبد غذایی خانوار نشان می‌دهد که در یک دهه اخیر میانگین کالری مصرفی سرانه ایرانیان کاهش یافته و در سال ۱۴۰۱ به میزانی پایین‌تر از حداقل کالری مورد نیاز برای یک نفر رسیده است!

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha