حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی روز سهشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، افزود: در استان یزد غیر از شهرستانهای تازه تاسیس مروست و زارچ، در بقیه شهرستان ها و حتی مناطقی مانند محمدآباد یزد و احمد آباد اردکان حوزه علمیه خواهران فعال است
وی ادامه داد: درحال حاضر چهار مدرسه در سطح سه در شهرستان های یزد و میبد فعالیت دارند و در شهرستان اردکان و حوزه حضرت زینب(س) یزد نیز تک رشته ای هستند، همچنین در سطج چهار نیز مراکز یزد و میبد فعالیت دارند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت: زمان ثبت نام حوزه علمیه خواهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده تا ۲۰ تیر ادامه دارد، داوطلبان می بایست با اطلاع از ظرفیت پذیرش حوزه علمیه نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام کند.
حجت الاسلام کارگر ادامه داد: مرکز پذیرش حوزه های علمیه، مجری ثبت نام و اعلام زمان برگزاری آزمون حوزه علمیه در سراسر کشور است و هر سال زمان ثبت نام حوزه علمیه با انتشار اطلاعیه این مرکز اعلام می شود .
وی افزود: داوطلبان متقاضی تحصیل در حوزه علمیه می بایست در مهلت تعیین شده نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام کرده و ثبت نام خود را روزهای پایانی ثبت نام موکول نکنند چون ممکن است به دلیل شلوغی سایت موفق به ثبت نام نشوند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت: ثبت نام این حوزه به صورت اینترنتی و از طریق سایت پذیرش حوزه علمیه خواهران به نشانی paziresh.whc.ir انجام می شود و داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۳ باید در مهلت تعیین شده با مراجعه به سایت این مرکز ثبت نام خود برای مدارس مورد نظر خود انجام دهند.
حجت الاسلام کارگر افزود: شرط اختصاصی پذیرش عدم اشتغال به تحصیل همزمان به صورت حضوری در حوزه و دانشگاه است و مدرک حوزه علمیه خواهران برای ادامه تحصیل در مراکز دانشگاهی و برای استخدام رسمی در ارگان های مختلف قابل قبول است و دارندگان این دانشنامه، از کلیه مزایای علمی و استخدامی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برخوردار هستند.
وی ادامه داد: آموزش در تمامی مدارس علمیه خواهران مبتنی بر نظام نیمسالی واحدی است و هر سال تحصیلی شامل ۲ نیمسال است و تعداد واحدها در مقطع عمومی ویژه دارندگان مدرک دیپلم ۱۹۰ واحد درسی و طول مدت تحصیل بدون احتساب مرخصی ۵ تا ۷ سال است .
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت:در حوزه علمیه خواهران ادامه تحصیل بعد از گرفتن مدرک سطح ۲ نیز وجود دارد و مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و مقطع سطح چهار ( دکتری ) در شهرستان های اردکان، میبد و یزد دارای مدارس علمیه تخصصی (سطح سه) و در شهرستان های میبد و یزد دارای مدارس علمیه تخصصی (سطح چهار) است.
حجت الاسلام کارگر افزود: آزمون ورودی حوزه علمیه خواهران به صورت حضوری و رأس ساعت ۹ صبح روز یک شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می شود و منابع آزمون نیز در دفترچه پذیرش مشخص شده و فایل دفترچه روی سایت منتشر شده است.
وی ادامه داد: از جمله شرایط پذیرش در حوزه علمیه خواهران ، اعتقاد و التزام به دین مبین اسلام و مذهب شیعه اثنی عشری، اعتقاد و التزام به اصل ولایت مطلقه فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی، تابعیت جمهوری اسلامی، برخورداری از سلامت روحی و نداشتن امراض مسری و بیماری جسمی یا نقص عضوی که مانع از تحصیل و انجام وظائف حوزوی باشد، رضایت پدر یا همسر یا سرپرست قانونی، سکونت داوطلب با همسر یا والدین یا جد پدری و مادری و سرپرست قانونی در نزدیک ترین شهرستان دارای مدرسه علمیه، دارا بودن شرط سنی و برای دانش آموختگان متوسطه اول شرط معدل وجود دارد و موفقیّت در تمام مراحل گزینش است.
ححت الاسلام کارگر افزود: سنجش داوطلبان دانش آموخته متوسطه اول از طریق معدل کل گواهی و یا پایان دوره اول متوسطه به علاوه مصاحبه و تحقیقات محلی است، البته چهار گروه حافظان کل قرآن کریم یا نهج البلاغه و یا صحیفه سجادیه با ارائه مدرک از وزارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه یا سازمان تبلیغات اسلامی همچنین نفرات اول تا سوم هر رشته از المپیادهای کشوری مشروط به آنکه از زمان کسب رتبه آنان بیش از سه سال نگذشته باشد، دارندگان مدرک دیپلم (رشته های نظری و فنی) و دانشگاهی با حداقل معدل ۱۸ از آزمون کتبی از آزمون کتبی معاف هستند.
وی ادامه داد: پذیرش اتباع غیرایرانی نیز صرفاً به صورت روزانه و با دریافت مجوز از جامعه المصطفی(ص) العالمیه انجام می شود و این گروه از داوطلبان در صورت داشتن گذرنامه معتبر انفرادی یا کارت معتبر آمایش می توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
نظر شما