۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۳۹
کد خبرنگار: 3131
کد خبر: 85461584
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

بیماران خاص قربانی بلاتکلیفی مرکز تخصصی درمان بجنورد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۳۹
کد خبر: 85461584
سعید وحیدی
بیماران خاص قربانی بلاتکلیفی مرکز تخصصی درمان بجنورد

بجنورد- ایرنا- مرکز درمانی تخصصی بیماران خاص بجنورد با وجود افتتاح از سال ۹۹ به دلایل نامعلومی بدون استفاده مانده است و تنها قربانی این بلاتکلیفی بیماران خاصی هستند که برای دریافت بسیاری از خدمات همچنان به کلانشهرها و پایتخت مراجعه می کنند.

به گزارش ایرنا، سال ۹۹ بود که مرکز درمانی بیماران خاص آیت الله «هاشمی رفسنجانی» با ۲۰۰ میلیارد ریال با حضور ویدیو کنفرانسی رییس جمهور وقت راه اندازی شد تا دیگر بیماران خاص این خطه برای دریافت خدمات درمانی آواره کلان شهرها نشوند.

ساخت این مرکز درمانی از سال ۸۸ با پیگیری های انجمن «ام. اس» زیر نظر بنیاد امور بیماری های خاص آغاز شد و این بنیاد هفتمین مرکز درمانی اش را در بجنورد بهره برداری می کرد.

برای ساخت این مرکز جدای از مشارکت خوب نیکوکاران سلامت، شهرداری بجنورد نیز پای کار آمد و زمینی به مساحت حدود ۴ هزار و ۵۰۰ اهدا کرد و هزینه ای برای پروانه ساختمانی آن دریافت نکرد.

مرکز درمانی تخصصی بیماران خاص آیت الله «هاشمی رفسنجانی» بجنورد دارای بخش‌های دیالیز، شیمی درمانی، تالاسمی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و کلینیک‌های تخصصی است اما متاسفانه این روزها به دلایلی نامعلومی بلاتکلیف و بی استفاده مانده است.

مرکزی که می تواند این روزها دست کم به هفت هزار بیمار خاص خراسان شمالی خدمات درمانی ارایه دهد در بلاتکلیفی به سر می برد و اقدام خاصی از سوی بنیاد امور بیماری های خاص برای بهره برداری از آن انجام نمی شود.

بیماران خاص قربانی بلاتکلیفی مرکز تخصصی درمان بجنورد

بنیاد امور بیماری های خاص متولی است

رییس انجمن «ام. اس» خراسان شمالی بدون ذکر دلایل عدم استفاده از این مرکز درمانی، می گوید: برای ساخت مرکز درمانی بیماران خاص آیت الله «هاشمی رفسنجانی» بجنورد همه پای کار آمدند تا نیاز اصلی بیماران خاص استان رفع شود و آنها به راحتی خدمات درمانی را در شهر خود دریافت کنند.

سهیلا پیدا می افزاید: تقریبا تمامی تجهیزات درمانی نیازمند بیماران خاص خریداری شد و آماده بهره برداری بود.

وی ادامه می دهد: حتی با برخی از پزشکان رایزنی هایی شده بود تا رایگان بیماران را درمان کنند.

پیدا خاطرنشان می کند: اگر این مرکز درمانی به انجمن «ام. اس» واگذار می شد به کمک مردم و خیران آنجا را می افتاد اما اکنون متولی آن بنیاد امور بیماری های خاص است و نمی دانم چرا همچنان بلا استفاده مانده است.

بیماران خاص قربانی بلاتکلیفی مرکز تخصصی درمان بجنورد

مسوولان استانی پای کار بیایند

عضو ستاد مردمی توسعه خراسان شمالی نیز می گوید: قرار بود انجمن «ام. اس» راهبری این مرکز درمانی را انجام دهد اما موقع بهره برداری نظر عوض شد و مرکز درمانی بیماران خاص آیت الله «هاشمی رفسنجانی» بلاتکلیف ماند.

احمد معظمی می افزاید: این مرکز درمانی بسیار مجهز است و می تواند نیازهای درمانی بیماران خاص خراسان شمالی تامین کند.

وی ادامه می دهد: متاسفانه اکنون بسیاری از بخش های مرکز درمانی بیماران خاص آیت الله «هاشمی رفسنجانی» تعطیل است و تنها از چند دستگاه دیالیز استفاده می شود.

معظمی می گوید: از مسوولان می خواهم پای کار بیایند و تکلیف بهره برداری از این مرکز درمانی را مشخص کنند زیرا که خیران مشارکت گسترده ای در ساخت آن داشتند و توقع دارند نتیجه اقدام خداپسندانه خود را ببینند.

عضو ستاد مردمی توسعه خراسان شمالی تصریح می کند: بهره برداری نکردن از این مرکز درمانی، خدای نکرده می تواند موجب عقب نشینی خیران در امور خیرخواهانه شود.

بیماران خاص قربانی بلاتکلیفی مرکز تخصصی درمان بجنورد

تاکنون هفت هزار و ۲۲ بیمار خاص و سرطانی در خراسان شمالی شناسایی شده است.

بر اساس تعریف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، چهار بیماری تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس در زمره بیماران خاص قرار می‌گیرند.

بیماری‌های سرطان، پیوند کلیه، دیابت، اوتیسم، ای بی را در دسته بیماری‌های سخت درمان دسته‌بندی می‌کنند.

خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.

در این استان یک میلیون نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و ۲۵۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha