علی کشوری در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مردم این حوزه انتخابیه در دورههای گذشته کمتر شاهد اتفاقات ویژه مثبت بودند، گفت: برای تحقق اهداف در مسیر توسعه و کمک به حل مطالبات مردم نیازمند اتحاد و همدلی نمایندگان هستیم. اما در ادوار گذشته این انسجام بین نمایندگان دیده نشد.
وی افزود: بیشترین فعالیت من در حوزه رسانه بود و به واسطه شغلم از نزدیک با مسائل مختلف جامعه آشنا هستم. همواره نیز تلاش کردم تا این مشکلات را به مسئولان انتقال دهم. این وظیفه بر روی دوش خانوادههای شهدا بیشتر احساس میشود و من خودم را مکلف دانستم که در این برهه حساس به نوعی دخیل باشم و در راهی که همه شهدا و برای من به طور ویژه پدر، عمو و داییام وجودشان را گذاشتند گام کوچکی بردارم.
نامزد انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی خاطرنشان کرد: مرکز پژوهشهای مجلس چند اولویت مهم را برای این حوزه انتخابیه در نظر گرفته است. اولویت نخست به راهها و جادهها اختصاص یافته که هم بحث ایمنی و هم موضوع روشنایی این مسیرها مطرح است. اولویت بعدی آب آشامیدنی و اولویت دیگر اشتغال جوانان است. البته اولویتها از نگاه مردم ممکن است متفاوت باشد.
کشوری با اشاره به مسائل و درخواستهای مرتبط با بهداشت و درمان در این حوزه انتخابیه گفت: بهداشت و درمان در این منطقه نیز جزو اولویتهای بعدی مرکز پژوهشها قرار گرفته است. به این اولویت کمتر در این حوزه انتخابیه توجه شد. اگر در جاده سوادکوه خدای ناکرده حادثهای رخ دهد از سوادکوه تا قائمشهر مرکز درمانی یا بیمارستان مناسبی نداریم. امکانات درمانی قوی و مجهز در شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه شمالی وجود ندارد. حتی در تامین آمبولانس هم با مشکل مواجه ایم و آمبولانسها فرسوده هستند. این باید در اولویت پیگیری دستگاههای اجرایی قرار گیرد و نمایندگان مجلس هم در شتابدهی به این امور کمک کنند تا بودجه مصوب مشخصی برای این امور در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه استعدادهای زیادی در این حوزه انتخابیه وجود دارد، افزود: در همه بخشها از جمله فرهنگی، هنری و ورزشی این پنج شهرستان و کل مازندران استعدادهای ناب و درخشانی داریم که باید قدر بدانیم. باید کمک کنیم، شاید توقعی نداشته باشند. اما وظیفه مسئولان است که به ورزشکاران، قهرمانان و هنرمندان خودشان بها دهند.
این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: حل همه این مسائل در گرو اتحاد دو نماینده حوزه انتخابیه است که متاسفانه در دورههای پیشین شاهد این اتحاد نبودیم. کمتر دیدیم که هر دو نماینده این حوزه و حتی مجمع نمایندگان استان اتحاد و انسجام لازم را برای پیشبرد اهداف توسعه استان و حل اولویتهای مردم داشته باشند. به نظرم برای تحقق اهداف توسعهای و کمک به حل مطالبات مردم نیازمند اتحاد و همدلی نمایندگان هستیم.
کشوری تصریح کرد: وظیفه نمایندگان قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین است و هر کدام از این دو مورد نقص داشته باشد مشکلساز میشود.
وی افزود: در حالی که اینجا منابع آبی مناسبی داریم مردم این حوزه انتخابیه میگویند مشکل آب آشامیدنی داریم. به نظرم ما مشکل سوء مدیریت منابع آب داشتیم.
نامزد انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه قائمشهر خاطرنشان کرد: وقتی از بیرون به مازندران نگاه میکنند میگویند شما از همه مواهب بهرهمند هستید. در حالی که مشکلات موجود در لایههای زیرین این استان را نمیبینند. شیرابههایی که وارد سفره آبهای زیرزمینی ما میشود سلامت مردم و محیط زیست ما را تهدید میکند. باید در این زمینه گامهای جدی برداشته شود تا از افزایش آسیبها جلوگیری کنیم.
به گزارش ایرنا، علی کشوری متولد ۱۳۵۹، چهرهای جدید در عرصه نمایندگی مجلس در مازندران به شمار میآید که در انتخابات ۱۱ اسفند توانست با ۱۸ هزار و ۸ رأی در رتبه چهارم جدول نامزدها قرار گیرد و به مرحله دوم انتخابات راه یابد.
او را بیشتر به سبب اینکه فرزند سرلشکر شهید احمد کشوری خلبان هوانیروز است میشناسند. اما در محافل هنری نیز چهرهای تقریبا شناخته شده است. کشوری مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشتههای نمایش و سینما از دانشگاه هنر اخذ کرد و دانشآموخته مقطع دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه شهید بهشتی است.
در کارنامه فعالیتهای اجرایی او حدود ۲۰ سال همکاری با سازمان صدا و سیما ثبت شده است. معاون مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما، مدیر تولید روابط عمومی صدا و سیما، مدیر آرشیو شبکه خبر، مدیر منابع انسانی و عضو هیات مدیره سازمان اقتصادی کوثر، مشاور بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی و مشاور فرمانده هوانیروز ارتش بخشی از مسئولیتهای علی کشوری در دو دهه اخیر است.
در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ که با مشارکت ۴۳.۵ درصدی مردم مازندران برگزار شد ۱۰ نماینده از ۱۲ سهمیه این استان در مجلس دوازدهم انتخاب شدند و انتخابات در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی به دلیل نرسیدن مجموع آرا نامزدهای برتر به حد نصاب یکپنجم مجموع آرا مأخوذه به دور دوم کشیده شد و طبق قانون چهار نامزد برتر انتخابات یعنی عمران عباسی کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور خنکداری و علی کشوری در رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
بر اساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، چنانچه در مرحله نخست برای یک یا چند نفر از داوطلبان حداقل یکپنجم آرا حاصل نگردید، انتخابات دومرحلهای خواهد شد. به این معنا که از میان نامزدهایی که حداقل یکپنجم آرا را در مرحله نخست به دست نیاوردهاند، تنها به تعداد دو برابر نمایندگان مورد نیاز از میان کسانی که بیشترین آرا را در مرحله نخست داشتهاند، در انتخابات مرحله دوم شرکت میکنند و در صورتیکه تعداد نامزدهای باقیمانده، کمتر از دو برابر باشد، تمام آنان در مرحله دوم انتخابات شرکت خواهند کرد.
مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت به صورت تمام الکترونیکی برگزار میشود.
۴۱۸ شعبه اخذ رأی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات این حوزه انتخابیه از مازندران تدارک دیده شده است. ۲۰۴ شعبه در قائمشهر، ۷۹ شعبه در جویبار، ۵۹ شعبه در سوادکوه، ۴۰ شعبه در سوادکوه شمالی و ۳۶ شعبه در سیمرغ مستقر خواهد شد.
نظر شما