امسال امتحانات نهایی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری در ۱۱۰ حوزه برگزار می‌شود

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امتحانات نهایی امسال در ۱۱۰ حوزه امتحانی برگزار می‌شود، گفت: ۴۴ هزار دانش‌آموز در مقطع متوسطه دوم در امتحانات نهایی امسال شرکت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، افشین امیریان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم از تجهیز حوزه‌های امتحانات نهایی استان با اعتباری بیش از ۴۹ میلیارد ریال خبر داد و افزود: حوزه‌های محل برگزاری امتحانات نهایی استان به دوربین مداربسته، راکت الکترونیکی، سیگنال یاب و همچنین حفاظت فیزیکی و مصرفی حوزه‌های امتحانی مجهز شده است.

وی یادآور شد: بیش از ۳۱ میلیارد ریال از این اعتبارات از محل اعتبارات تملک داریی، پنج میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال از محل اعتبارات فصل ۵ و ۱۲ میلیارد ریال از محل منابع استانی هزینه شده است.

به گفته وی، سابقه تحصیلی و برگزاری امتحانات نهایی تاثیر مهم و موثری در ضرایب کنکور دارد که امسال ضریب امتحانات نهایی ۵۰ درصد است و از سال آینده ۶۰ درصد خواهد شد.

وی افزود: جان‌مایه و محوریت امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی این است که همه چیز کتاب است و کتاب درسی خود آموزش و پرورش محوریت است.

سه میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر رایگان در مدارس استان توزیع شد

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در سال تحصیلی جاری بعد از وقفه ۱۰ ساله بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر در ۳۴ نوبت در مدارس ابتدایی استان توزیع شد و توزیع شیر تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد و برای تامین شیر رایگان ۲۲۸ میلیارد ریال هزینه شده ا ست.

امیریان اظهار داشت: تمام مراحل توزیع شیر درمدارس براساس ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی انجام شده است.

وی با اشاره به بزرگداشت هفته معلم گفت: شهید مطهری در هر زمینه‌ای که دشمنان به مسائل مختلف ایران و اسلام حمله کردند، کتاب‌ها نوشته بود و معلمان باید تربیت نسلی جست‌وجوگر و متفکر را دنبال کنند.

امیریان با اشاره به اینکه شعار محوری هفته معلم امسال، "همه مدیون توئیم" است، گفت: شاخصه اصلی "ایران قوی، مدرسه قوی، معلم قوی" است.

اردوگاه شهید چمران چم‌عالی سامان بعد از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد

امسال امتحانات نهایی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری در ۱۱۰ حوزه برگزار می‌شود

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: اردوگاه شهید چمران در چم‌عالی استان پس از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و فاز نخست این طرح تا پایان تابستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

امین سلیمانی افزود: عملیات اجرایی اردوگاه ۵۰۰ نفری دانش‌آموزان نیز در استان اجرا می‌شود و ساخت این طرح یکی از پنج اردوگاهی است که امسال درکشور تصویب شده است.

به گفته وی، سال تحصیلی گذشته ۷۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در مدارس استان توزیع شد و ۱۸ مرکز رفاهی و اقامتی استان در دولت سیزدهم تجهیز و بروزرسانی شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های اصلی آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی و معلم است ، گفت: سال‌گذشته با بازنشسته شدن یک‌هزار و ۵۶۰ نفر از معلمان در استان با چالش مواجه بودیم که این چالش با برنامه‌ریزی دقیق مدیریت شد و مشکل جدی در استان وجود نداشت.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱، در مجموع یک‌هزار و ۷۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: در سال‌گذشته نیز یک‌هزار و ۱۴۴ نفر از طریق آزمون ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان شدند.

سلیمانی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سالجاری، گفت: در سالجاری یک‌هزار و ۵۵۸ نفر از طریق آزمون‌های ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد.

به گفته وی، در دولت سیزدهم طرح رتبه‌بندی معلمان اجرایی شد و ۱۴ هزار و ۷۹۸ نفر از معلمان استان که واجد شرایط رتبه بندی بودند، مشمول این طرح قرار گرفتند.

وی به نقش و حضور معلمان در همه عرصه‌ها به خصوص انتخابات اشاره کرد و گفت: در طرح اسکان مسافران نوروزی و تابستانه در مدارس و همچنین انتخابات آموزش و پرورش نقش موثری داشته است.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: ۷۰ درصد شعب اخذ رای در استان در مدارس مستقر بودند.

به گفته وی، در طرح اسکان مسافران تابستانه و نوروز نیز پارسال بیش از ۳۵ هزار نفر در مدارس اسکان داده شدند.

۲۰۰ میلیارد ریال در دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شد

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه توسعه مراکز کار و دانش و هنرستان‌ها در نظام تعلیم و تربیت مورد تاکید قرار دارد، گفت: در دولت سیزدهم بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز این مراکز از اعتبارات آموزش و پرورش و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هزینه شده است.

پژمان خلفیان افزود: هم‌اکنون ۳۶ درصد دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم هنرجوی هنرستان‌ها و مراکز کار و دانش هستند که توسعه و افزایش رشته‌ها و افزایش میزان استقبال دانش‌آموزان از این رشته در دستورکار قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود در سال تحصیلی آینده ۴۰ درصد دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم جذب این مدارس شوند.

به گفته وی،در سال تحصیلی جاری ۱۵ سایت کامپیوتری در استان با ۱۵۰ سیستم کامپیوتر تجهیز شد.

وی به اجرای طرح هدایت تحصیلی دانش‌آموزان درمقطع متوسطه اول اشاره کرد و گفت: فرهنگسازی بین دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای استقبال از رشته‌های فنی دراولویت قرار دارد.

پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای ۹۹.۸درصد است

امسال امتحانات نهایی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری در ۱۱۰ حوزه برگزار می‌شود

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: پوشش تحصیلی مقطع ابتدای در استان ۹۹.۸درصد است و این استان از استان‌های برتر در پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در مقطع ابتدایی است.

نصرت‌الله محمودی افزود: براساس اعلام وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ در استان یک‌هزار و ۳۳ کودک بازمانده تحصیل بودند که کار شناسایی این کودکان انجام شد و از این تعداد ۳۰۰ کودک به چرخه تعلیم و تربیت بازگردانده شدند و مابقی کودکان به دلایل مختلف از جمله بد سرپرستی، معلولیت و بیماری سخت و مشکلات اقتصادی خانواده به نهادهای حمایتی ارجاع داده شدند.

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۰ مدیریت تمام مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی به آموزش و پرورش محول شد، گفت:هم‌اکنون ۹۰۰کودکستان در استان زیرپوشش آموزش و پرورش قرار دارند که از این تعداد ۸۳۶ کودکستان تطبیق مجوز دادند و برای ۷۲۵ کودکستان استان شهریه مشخص و ابلاغ شد.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: توسعه فضاهای ورزشی باز و سرپوشیده ،چمن مصنوعی و توسعه کلاسهای تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

فخرالدین اسدی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در سالجاری ۶ هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

اسدی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کردو گفت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

به گزارش ایرنا، ۱۲ اردیبهشت ماه به عنوان روز معلم نامگذاری شده است.

در استان چهارمحال وبختیاری ۱۵هزار فرهنگی ، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha