به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد رجالی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اصفهان افزود: این رقم مربوط به ۳۲ میلیون پرونده سرپایی و ۳۰۰ هزار پرونده بستری بیمه شدگان در داروخانهها، بیمارستانها، کلینیکها، مطبها و مراکز درمانی طرف قرارداد در سطح استان بود.
وی اضافه کرد: ۵۵ هزار میلیارد ریال یاد شده، جدا از هزینه خدماتی است که در سطح درمانگاهها و بیمارستانهای ملکی سازمان به بیمهشدگان استان ارائه شده است.
رجالی ادامه داد: در مدت یاد شده، بیمهشدگان استان از ۱۰ میلیون خدمت سرپایی درمانی برخوردار شدند ضمن اینکه با رشد ۱۰ درصدی، ۸۰ هزار بیمهشده در سطح بیمارستانها و درمانگاه های تامین اجتماعی استان بستری شدند.
وی تصریح کرد: از ۸۰ هزار بستری در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۰ هزار مورد به عمل جراحی منجر شد که این میزان در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش بیش از ۱۰ درصدی داشت.
مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان ادامه داد: سال گذشته میانگین مدت اقامت بیماران بستری در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان حدود ۲ و نیم روز بود و بطور متوسط بیش از ۹۰ درصد ظرفیت بیمارستانهای تامین اجتماعی استان در طول سال مورد استفاده قرار گرفت.
وی یادآور شد: تامین اجتماعی در استان اصفهان دارای ۲ بیمارستان ملکی «دکتر علی شریعتی» و «شهید غرضی» در شهر اصفهان و بیمارستان «حضرت زهرا(س)» در نجفآباد است.
رجالی افزود: در حال حاضر ظرفیت این سه بیمارستان در مجموع ۸۰۰ تخت است که برای خدمت رسانی بهتر باید ظرفیت آنها به یک هزار و ۶۰۰ تخت برسد.
مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان گفت: ارائه خدمات در زایشگاههای بیمارستانهای تامین اجتماعی به بیمهشدگان رایگان است و همه بیمارستانهای ملکی تامین اجتماعی بصورت ۲۴ ساعته از حضور پزشک متخصص زنان و زایمان برخوردارند.
رجالی اضافه کرد: پارسال زایشگاه بیمارستانهای «شریعتی» و «غرضی» اصفهان با هزینه افزون بر ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش «ال. دی. آر» مجهز شدند ولی ظرفیت بخش مامایی آنها خالی مانده و در طول سال ۱۴۰۲ تنها ۵۰ درصد این ظرفیت مورد استفاده قرار گرفته است.
رجالی خاطرنشان کرد: اکنون در سطح استان ۲۸ درمانگاه تامین اجتماعی مشغول خدمت رسانی هستند که برای ارائه خدمات مناسبتر باید این تعداد به ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه برسد تا امکان عرضه خدمات درمانی سرپایی در همه شهرستان های استان براحتی فراهم شود.
وی افزود: برای گسترش ارائه خدمات درمانی سرپایی به بیماران بیمهشده سازمان تامین اجتماعی، مجوز ساخت درمانگاه در شهرهای دُرچه، فولادشهر، پیربکران و هرند و همچنین مجوز توسعه درمانگاه شاهین شهر اخذ شده و مراحل احداث و توسعه آنها در جریان است.
رجالی افزود: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همچنین بدنبال اخذ مجوز برای احداث درمانگاه در شهر جدید بهارستان است.
به گزارش ایرنا، بدلیل صنعتی بودن اصفهان، تعداد بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی در این استان بیش از سایر استانهای کشور است.
در حالی که میانگین درصد بیمهشدگان این سازمان در سایر استانهای کشور حدود ۵۲ درصد است، افزون بر ۶۸ درصد از جمعیت اصفهان زیر پوشش خدمات سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.
جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی در سطح کشور در سال گذشته حدود ۴۳ میلیون نفر و در استان اصفهان افزون بر سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بود که بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از آنها بیمه شده اصلی هستند.
اصفهان بعد از تهران، بیشترین تعداد بازنشستگان تامین اجتماعی را در سطح کشور دارد.
نظر شما