علی محمد روستا روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: از این میزان اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال به شهرداری های سه شهر بزرگ این استان (یاسوج، گچساران و دهدشت) بوده است.
وی بیان کرد: اعتبار تخصیص یافته از محل مالیات و ارزش افزوده برای انجام خدمات عمرانی، بهبود مبلمان شهری، روستایی و جبران هزینه های قانونی شهرداری ها و دهیاری های استان به این مراکز پرداخت شده است.
روستا با اشاره به اینکه تنها شهرداری های گچساران، بهمئی، چرام و دهدشت از محل آلایندگی ها اعتبار دریافت می کنند افزود: پیگیری های لازم برای برخورداری دیگر شهرداری ها از این مزیت در حال انجام است.
وی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده بخش زیادی از این اعتبار برای پرداخت حقوق کارکنان شهرداری هزینه شده است.
روستا تصریح کرد: نیاز است سازمان بازرسی با نظارت بیشتر شهرداری ها را موظف به هزینه کرد درست اعتبارات آلایندگی در شهرهای گچساران، بهمئی، دهدشت و چرام کند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: شهرداری های شهرهای بزرگ استان می توانند با تعریف طرح های عمرانی اعتبار بیشتری از این محل (آلایندگی و ارزش افزوده) دریافت کنند.
روستا اضافه کرد: درآمدهای مالیاتی در دولت سیزدهم افزایش چشمگیری داشته که این فرآیند شکوفایی ظرفیت های اقتصاد غیرنفتی را فراهم کرده و اتکا به اقتصاد نفتی را کاهش داده است.
وی ادامه کرد: پیشی گرفتن درآمدهای مالیاتی از درآمدهای نفتی علاوه بر ارتقاء خدمات رسانی بهتر یک دستاورد ارزشمند برای بهبود وضعیت اقتصادی نیز محسوب می شود.
کهگیلویه وبویراحمد دارای ۱۷ شهرداری و حدود ۵۵۰ دهیاری است و ۵۰ هزار مودی مالیاتی در این استان وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
۳۱۵میلیارد تومان عوارض بین شهرداریهای کهگیلویه وبویراحمد توزیع شد
نظر شما