محمد رضا حاجی رضا روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: با توجه به نیاز استان به افزایش تولید گوشت مرغ، موضوع احداث واحدهای بزرگ پرورش مرغ گوشتی در یک سال گذشته در اولویت برنامههای معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بودهاست.
وی افزود: برای تحقق این هدف، جلسات و مکاتبات مرتبط صورت گرفته و طرح های فنی و توجیه اقتصادی تهیه و ارائه شدهاست، همچنین استانداردهای لازم مشخص شده و با تعدادی از سرمایه گذاران و متقاضیان جلسات هماهنگی و معرفی برگزار گردید و موضوع با جدیت در حال پیگیری است.
وی با اشاره به این که استان قم در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه سال جاری رتبه اول جوجهریزی مرغ گوشتی نسبت به تعهد را در سطج کشور کسب کرد، ادامه داد: با همکاری بهرهبرداران روند افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در قم طی ماههای آینده بر اساس نیاز بازار دنبال خواهد شد.
گفتنی است افزایش تعداد واحدهای مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویتها برای جذب سرمایهگذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده میشود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میشود.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما