محبوب حیدری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه توسعه شبکه بزرگراهی در جنوب استان در مسیر ۱۸۷ کیلومتری اردبیل- سرچم در قالب قطعات مختلف در دست اجراست، افزود: انتظار میرود با تخصیص و تامین اعتبارات مورد نیاز با کمک و تلاش مسئولان ارشد استان و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی شاهد تسریع در روند احداث این شبکه و ارتقای ایمنی جادهای در استان اردبیل باشیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل یادآورشد: جاده اردبیل- سرچم اصلیترین مسیر ارتباطی مرکز استان اردبیل به مرکز کشور است و عملیات تعریض و تبدیل آن به بزرگراه جزو اولویتهای اصلی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل است.
حیدری با اشاره به افتتاح و بهرهبرداری از ۱۷ کیلومتر بزرگراه در مسیر اردبیل - سرچم قبل از تعطیلات نوروز گفت: اجرای سایر قطعات در این مسیر هم با مساعد شدن شرایط جوی شتاب گرفته و با تامین اعتبارات امسال هم بخشی از این شبکه تکمیل و زیر بار ترافیک خواهد رفت.
وی افزود: علاوه بر مسیر اردبیل - سرچم ، احداث تونل دوم گردنه حیران به طول ۷۳۰ متر ، احداث باند دوم رضی – امیرکندی و گرمی – بیلهسوار به طول ۶۵ کیلومتر و احداث باند دوم پارسآباد – سربند – مشگینشهر به طول ۶۰ کیلومتر از جمله طرحهای مهم و بزرگراهی در دست اقدام استان است.
حیدری همچنین درباره آخرین وضعیت بهسازی بزرگراه اردبیل - مشگینشهر ادامه داد: موسسه عاشورا به عنوان مجری طرح بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال از راه و شهرسازی مطالبه دارد که در صورت پرداخت مطالبات پیمانکار و تامین اعتبار لازم، این طرح نیز در موعد مقرر بهرهبرداری میشود.
جاده مشگینشهر- اهر تبدیل به بزرگراه میشود
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه جاده مشگینشهر- اهر به بزرگراه تبدیل میشود ، گفت: اجرای این طرح با توجه به حادثهخیز بودن جاده از مطالبات و خواستههای اصلی مردم مشگینشهر بود که پس از اتمام مطالعات و تامین اعتبار اولیه به پیمانکار واگذار شد و عملیات اجرایی آن هم به خوبی پیش میرود.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر جاده در استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است.
اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیبهای بسیار تندی به زمینهای کمارتفاع اطراف خود شامل کرانههای دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشتهای کمارتفاع استانهای آذربایجانشرقی و زنجان منتهی میشود و به همین لحاظ جادههای این استان اغلب دارای پیچها و شیبهای بسیار تند هستند.
هشت گردنه سختگذر و برفگیر به نامهای حیران، صایین، کجل، نقدوز، الماس، لنگان، قرهآغاج و اسالم در جادههای این استان قرار دارد.
نظر شما