علی یوسفزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خطکشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سهراهی سربند - مشگینشهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل میباشد.
وی با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگینشهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا میشود.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با قدردانی از تلاشهای پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگینشهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهرهبرداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.
یوسفزاده با بیان اینکه هماکنون ۱۱۵ دستگاه ماشینآلات سنگین و نیمهسنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارسآباد و سربند- مشگینشهر از جادههای حادثهخیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار میرود با اختصاص اعتبارات بهموقع تمام طرحهای بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.
وی هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جادههای پرتردد و حادثهخیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جادهها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جادهای کاسته شود.
به گزارش ایرنا ، تا پنج سال پیش فقط چهار طرح بزرگراهی اردبیل - نیر، اردبیل – نمین، اردبیل - مشگینشهر و ۵۰ کیلومتر از جاده اردبیل - گرمی دارای ردیف اعتباری ملی بود ولی در سالهای اخیر تمام مسیرهای در دست اجرای استان دارای ردیف ملی شده است.
با افتتاح ۵۰ کیلومتر بزرگراه ، شاخص برخورداری استان اردبیل از بزرگراه از ۲۱ درصد به ۲۷ درصد رسیده و با افتتاح ۷۴ کیلومتر بزرگراه دیگر نیز شاخص بزرگراهی استان به بیش از ۳۰ درصد میرسد.
از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر جاده استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.
اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی و قرار گرفتن در سرزمین فلاتی شکل با شیبهای بسیار تندی به زمینهای کمارتفاع اطراف خود شامل کرانههای دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشتهای کمارتفاع استانهای آذربایجانشرقی و زنجان منتهی میشود و به همین لحاظ جادههای این استان اغلب دارای پیچها و شیبهای بسیار تند است.
هشت گردنه سختگذر و برفگیر به نامهای حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قرهآغاج و اسالم در جادههای این استان قرار دارد.
نظر شما